Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

2022/09/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt.

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A Szikora Róberttel kiegészülő ValMar duó 17 óra 30 perckor nyitja a koncertek sorát, 18 óra 30-tól a Follow the Flow lép színpadra, végül 20 órától Rúzsa Magdi koncertje zárja a rendezvényt.

Az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A BKK közleménye szerint szombaton 16 és 23 óra között lezárják az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között a rendezvény miatt. A 75-ös és a 77-es trolibuszok a Puskás Ferenc Stadion M megállóhely helyett a 901-es éjszakai autóbusz Óbuda irányú megállóhelyén állnak meg a Hungária körúton.

Az aréna környéke közösségi közlekedéssel gyorsan elérhető, ennek gördülékenységét a BKK járatsűrítésekkel is biztosítja. Elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló M2-es metróval és az 1-es villamossal érdemes utazni. A BKK tartalék járművekkel is készül, hogy szükség esetén azokkal biztosítsa a nézők kényelmesebb utazását.

Aki nem tud elmenni, a Szerencsejáték Zrt. YouTube-csatornáján streamelik a koncertet..

 

Minden más infó a koncertről itt!

szuperkoncert, ötöslottó, Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar

 

 

Szólj hozzá!


A Paddy and the Rats gyerekei a zenekar új videójában

A Paddy and the Rats gyerekei a zenekar új videójában

A héten a Budapest Parkban ünnepli jubileumát a Paddy and the Rats, és ennek apropóján egy olyan videóklippel jelentkeztek, amiben a zenekar...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Utánunk a törökök lépnek fel – a legszerethetőbb kisfesztivál foglalta el a hétvégén az egri várat a Pilisben

A hétvégén rendezték a harmadik Szeláví fesztivált, ebből immáron a második volt, amit a nem kis szervezési kihívást jelentő egri vár romjai közé applikáltak.

Öt település fogott össze az első Boglya Feszt megrendezésére a Tisza-tónál

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán és Tiszavalkon.
Új koncertek