Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

2022/09/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt.

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A Szikora Róberttel kiegészülő ValMar duó 17 óra 30 perckor nyitja a koncertek sorát, 18 óra 30-tól a Follow the Flow lép színpadra, végül 20 órától Rúzsa Magdi koncertje zárja a rendezvényt.

Az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A BKK közleménye szerint szombaton 16 és 23 óra között lezárják az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között a rendezvény miatt. A 75-ös és a 77-es trolibuszok a Puskás Ferenc Stadion M megállóhely helyett a 901-es éjszakai autóbusz Óbuda irányú megállóhelyén állnak meg a Hungária körúton.

Az aréna környéke közösségi közlekedéssel gyorsan elérhető, ennek gördülékenységét a BKK járatsűrítésekkel is biztosítja. Elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló M2-es metróval és az 1-es villamossal érdemes utazni. A BKK tartalék járművekkel is készül, hogy szükség esetén azokkal biztosítsa a nézők kényelmesebb utazását.

Aki nem tud elmenni, a Szerencsejáték Zrt. YouTube-csatornáján streamelik a koncertet..

 

Minden más infó a koncertről itt!

szuperkoncert, ötöslottó, Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek