Mamma Mia!

Szombaton ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

2022/09/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A 65 éves Ötöslottót ünneplő ingyenes koncertet a Puskás Aréna Szoborparkjában tartják október 1-jén, szombaton.

Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

A Szerencsejáték Zrt. az október 1-jei koncerten a termékei helyszíni értékesítéséből befolyt összeget az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. Utóbbi Kapaszkodó gyermekfejlesztő programján keresztül nehéz körülmények között élő gyereket támogat. A tavalyi szuperkoncerten négymillió forint gyűlt össze a Kapaszkodó program támogatására.

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a szuperkoncertet, amelyen mindig népszerű előadók adnak koncertet. Tavaly Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és barátai léptek fel a rendezvényen.

Az október 1-jei koncert fő fellépője Rúzsa Magdi lesz:

"Nagyon fontos számomra a koncertezés és örülök, hogy visszatértem a színpadra. Az elmúlt időszakban új dalok is születtek. Nekem is van egy alapítványom, amely hátrányos helyzetű gyerekeket támogat, átérzem az ügy fontosságát" - nyilatkozta az énekesnő, aki év elején hármasikreknek adott életet.

A szombati szuperkoncert fellépői a megnyújtott előtér segítségével közelebb kerülhetnek a közönséghez, az extra elemekről a beépített hidraulikus színpadlift és süllyesztőrendszer gondoskodik. A látványt háromszáz fényvető, köztük számítógép által vezérelt, mozgatott világításhidak, lézershow, több száz rakétából álló pirotechnika, valamint szikraeső biztosítja. A koncerten több mint 300 négyzetméternyi ledfal és 100 ezer wattos hangtechnika várja a közönséget.

Az első fellépő 17 óra 30 perckor a ValMar lesz; a duóhoz két dal erejéig csatlakozik Szikora Róbert. 18 óra 30 perckor a Follow the Flow következik, 20 órától pedig a már említett Rúzsa Magdi ad exkluzív showt.

A szuperkoncertet a fogyatékossággal élők egy külön, a színpad közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik. Az eseményre a fővárosba vonattal vagy autóbusszal utazók 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülnek október 1-jén a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain.

Az esemény az Ötöslottó Szuperkoncert közösségi oldalán is követhető lesz.


szuperkoncert, ötöslottó, Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek