Szécsi Pál 80

Szombaton ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

2022/09/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A 65 éves Ötöslottót ünneplő ingyenes koncertet a Puskás Aréna Szoborparkjában tartják október 1-jén, szombaton.

Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

A Szerencsejáték Zrt. az október 1-jei koncerten a termékei helyszíni értékesítéséből befolyt összeget az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. Utóbbi Kapaszkodó gyermekfejlesztő programján keresztül nehéz körülmények között élő gyereket támogat. A tavalyi szuperkoncerten négymillió forint gyűlt össze a Kapaszkodó program támogatására.

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a szuperkoncertet, amelyen mindig népszerű előadók adnak koncertet. Tavaly Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és barátai léptek fel a rendezvényen.

Az október 1-jei koncert fő fellépője Rúzsa Magdi lesz:

"Nagyon fontos számomra a koncertezés és örülök, hogy visszatértem a színpadra. Az elmúlt időszakban új dalok is születtek. Nekem is van egy alapítványom, amely hátrányos helyzetű gyerekeket támogat, átérzem az ügy fontosságát" - nyilatkozta az énekesnő, aki év elején hármasikreknek adott életet.

A szombati szuperkoncert fellépői a megnyújtott előtér segítségével közelebb kerülhetnek a közönséghez, az extra elemekről a beépített hidraulikus színpadlift és süllyesztőrendszer gondoskodik. A látványt háromszáz fényvető, köztük számítógép által vezérelt, mozgatott világításhidak, lézershow, több száz rakétából álló pirotechnika, valamint szikraeső biztosítja. A koncerten több mint 300 négyzetméternyi ledfal és 100 ezer wattos hangtechnika várja a közönséget.

Az első fellépő 17 óra 30 perckor a ValMar lesz; a duóhoz két dal erejéig csatlakozik Szikora Róbert. 18 óra 30 perckor a Follow the Flow következik, 20 órától pedig a már említett Rúzsa Magdi ad exkluzív showt.

A szuperkoncertet a fogyatékossággal élők egy külön, a színpad közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik. Az eseményre a fővárosba vonattal vagy autóbusszal utazók 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülnek október 1-jén a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain.

Az esemény az Ötöslottó Szuperkoncert közösségi oldalán is követhető lesz.


szuperkoncert, ötöslottó, Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar

 

 

Szólj hozzá!


Koreai indie rock, igazi hangszerekkel, kiváló minőségben – a THE ROSE Budapestre jön

Koreai indie rock, igazi hangszerekkel, kiváló...

A "koreai zenekar" ebben az esetben nem a klasszikus K-popot jelenti, hanem négy tehetséges hangszeres zenészt, akik főként angol nyelvű dalokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

A Széchenyi téren már napok óta áll a feldíszített karácsonyfa, de péntekig a ragyogó adventi fénykapuk és a világító szelfipontok is a helyükre kerülnek.

This Life – Megjelent a Take That új albuma, amit Budapestre is elhoznak jövőre

Hat év stúdiócsend után, kilencedik albumával tért vissza a Take That: a This Life az együttes első új LP-je a 2017 óta.
Új koncertek