Indul a magyar könnyűzene legnagyobb videós projektje

2021/05/11  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Hétfőtől elérhetők a Hangfoglaló tematikus műsorai a YouTube-on. A kínálatban helyet kapnak élő koncertek, portrék, és életút interjúk is. Az első, Ütem névre keresztelt műsor iamyank-kal indul. Még ezen a héten bemutatkozik az Életút és a Muzik sorozat is, előbbi Mező Misit (Magna Cum Laude), utóbbi Solére-t látja vendégül.

Indul a magyar könnyűzene legnagyobb videós projektje

Az új platform lehetőséget biztosít a hazai zenészek, művészek munkásságának nagyobb nyilvánosság előtti bemutatására, emellett reflektálni kíván az aktuális popkulturális jelenségekre is.

A tematika különleges helyszíneken forgatott, modern klasszikus zenei-, és könnyűzenei minikoncert-sorozatokra, lebilincselő portréműsorokra épül. A sorozatok a magyar zenei élet szereplői mellett, divattervezőktől kezdve a festő-, fotó- , videó- vagy tetoválóművészekig mutatnak be alkotókat saját művészetükön keresztül. Zenészek ajánlják majd kedvenc könyveiket, írók elemeznek rap szövegeket, színészek szavalnak popdalokat. Egy rendhagyó gasztronómiai műsorban egy-egy zenész kedvelt ételei mellett gyermekkori emlékei is terítékre kerülnek.

 

NKA, Hangfoglaló, iamyank, Mező Misi, Solére, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

Hangol már a zenekar – Lovasi András új...

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.

A jövőben a harmadik oltáshoz fogják kötni a védettségi igazolványt

Egy idő után... Hogy ez valójában egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy egy évet jelent (a szám tetszőlegesen cserélhető), ahhoz a Telex cikke sem juttatott közelebb minket.
Új koncertek