Mamma Mia!

Indul a magyar könnyűzene legnagyobb videós projektje

2021/05/11  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Hétfőtől elérhetők a Hangfoglaló tematikus műsorai a YouTube-on. A kínálatban helyet kapnak élő koncertek, portrék, és életút interjúk is. Az első, Ütem névre keresztelt műsor iamyank-kal indul. Még ezen a héten bemutatkozik az Életút és a Muzik sorozat is, előbbi Mező Misit (Magna Cum Laude), utóbbi Solére-t látja vendégül.

Indul a magyar könnyűzene legnagyobb videós projektje

Az új platform lehetőséget biztosít a hazai zenészek, művészek munkásságának nagyobb nyilvánosság előtti bemutatására, emellett reflektálni kíván az aktuális popkulturális jelenségekre is.

A tematika különleges helyszíneken forgatott, modern klasszikus zenei-, és könnyűzenei minikoncert-sorozatokra, lebilincselő portréműsorokra épül. A sorozatok a magyar zenei élet szereplői mellett, divattervezőktől kezdve a festő-, fotó- , videó- vagy tetoválóművészekig mutatnak be alkotókat saját művészetükön keresztül. Zenészek ajánlják majd kedvenc könyveiket, írók elemeznek rap szövegeket, színészek szavalnak popdalokat. Egy rendhagyó gasztronómiai műsorban egy-egy zenész kedvelt ételei mellett gyermekkori emlékei is terítékre kerülnek.

 

NKA, Hangfoglaló, iamyank, Mező Misi, Solére, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


Nem marad Sopron fesztivál nélkül, jön a SopronFest

Nem marad Sopron fesztivál nélkül, jön a SopronFest

A város vezetői a VOLT alapítóival és a soproni kulturális és gasztronómiai élet legfontosabb szereplőivel fogtak össze azért, hogy tavasszal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Krúbi is Music Hungary-díjas lett

Kiosztották az első Music Hungary-díjakat Veszprémben. A díjazottak között van az Anima Sound System-alapító Prieger Zsolt, a Magyar Zene Háza és Krúbi is.

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
Új koncertek