Indul a Sztárban sztár hatodik évada – Gesztesi Károly és Pintér Tenya is versenybe száll

2018/09/26  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy újra a képernyő elé ültessen minket az egyik legszórakoztatóbb magyar showműsor, a Sztárban sztár, aminek hatodik évada október 14-től indul útjára.

Indul a Sztárban sztár hatodik évada – Gesztesi Károly és Pintér Tenya is versenybe száll

Újabb 12 ismert, vagy kevésbé ismert hazai énekes vállalkozott arra a nem is olyan könnyű feladatra, hogy hétről hétre olyan híres sztárok karakterét jelenítse meg a színpadon, akiket szinte minden tévénéző ismer. Nem csak hangilag kell tűpontosnak lenni, itt számít a külső, a mozgás, de még a legapróbb mimika is.

Persze ez is csak egy játék, ami ráadásul a résztvevőknek és a nézőknek is remek szórakozást nyújt, azonban – így a hatodik széria tájékán – már egyfajta presztízskérdés is szakmai körökben, hogy vajon ki lesz az idei év legsokoldalúbb énekese. Nem véletlen, hogy szinte minden műfajból érkeznek majd kedvelt művészek a műsorba – akik időnként komoly meglepetést tudnak okozni élethű produkcióikkal.

Az illusztris névsorban olyan ismert előadók találhatók, mint a több éve egy párt alkotó  Tolvai Renáta és Kállay Saunders András, a leginkább színészként tevékenykedő Gesztesi Károly, az Eurovíziót is megjárt Fehérvári Gábor Alfréd, az extravagáns ruháiról is híres Odett, a nemzet lovas(színházas)a,  Pintér Tibor, a Star Academy-nyertes Szőcs Renáta, megannyi sláger alkotója Burai Krisztián, a Megasztárban feltűnt Hien, a szintén megasztáros Torres Dani, a musicalek világában is otthonosan mozgó Sári Évi és a Unique frontasszonya, Völgyesi Gabriella.

A zsűri összetétele változatlan, továbbra is Liptai Klaudia az egyetlen női tag, mellette Majka, Papp Szabi és Stohl András fogja kivesézni a produkciókat.

Az első adás október 14-én 18:55-kor lesz látható a TV2 csatornáján.

Sztárban sztár, új évad, 2018, TV2, Völgyesi Gabriella, Tolvai Renáta, Gesztesi Károly, Fehérvári Gábor Alfréd, Kállay Saunders András, Odett, Pintér Tibor, Szőcs Renáta, Burai Krisztián, Hien, Torres Dani, Sári Évi

 

 

Szólj hozzá!


Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek