James Arthur végre megérkezik a Barba Negrába

2023/10/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2024. február 25-én Budapestre érkezik az egyik legkiválóbb brit énekes-dalszerző, James Arthur. A zenész legfrissebb, Bitter Sweet Love című új albumának turnéjával érkezik majd a Barba Negra színpadára.

Fotó: James Arthur/FB

James Arthur 2012-ben nyerte meg a brit X-Faktort, és villámgyorsan a közönség kedvencévé vált visszafogott személyisége, kedvessége és nem utolsósorban isteni hangja miatt. A 31 éves fiatalember 2015-ben lépte át először a magyar határt, akkor az Arénában adott koncertet, amelyen mi is jelen voltunk, majd 2016-ban duplázott a Dürerben, amolyan házibuli jellegű produkcióval, de azóta nem volt szerencsénk hazánkban üdvözölni. Úgy volt, 2020 februárjában a Barba Negrában lép fel, de a turnét menet közben leállította, és lemondta a hátralévő koncerteket, így a budapestit is. 2022-ben ugyan járt a "környéken", Budapesttől 300 kilométerre, az EXIT Fesztiválon koncertezett, de az elmaradt koncertet nem pótolta. Na, majd most! (Az elmaradt koncertre megváltott jegyek érvényesek,)

A mostani turné az ötödik albumáról kapta a nevét – az énekes az Egyesült Királyság különböző helyszínein, valamint több európai koncerten is fellép. A 27 állomásos európai koncert-körút januárban indul Hamburgban és a londoni Wembley-ben zárul márciusban. A zenész egyébként ősszel Ázsiában turnézik, novembertől Bangkok, Jakarta, Kuala Lumpur és Szingapúr a célállomások.

Ahogy láthatjuk, a budapesti koncert 2024. február 25-én lesz a Barba Negrában.

A Bitter Sweet Love stúdióalbum pedig 2024. január 26-án jelenik meg.

 

 

James Arthur, Barba Negra

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek