Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

2021/07/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.

Fotó: MONYO LAND

"A működési engedélyünk elleni fellebbezés elutasításra került, ennek értelmében újra tarthatunk zenés-táncos rendezvényeket MONYO Landen. Jövő pénteken, július 23-án a legendás Pál Utcai Fiúk koncertjével folytatjuk küldetésünket Kőbányán, hogy közösségi teret teremtsünk főzdénk udvarán, ezen a hétvégén pedig – ahogy az elmúlt héten – sörkertként üzemelünk, várunk benneteket ismét!"

Az elmaradt koncertek lehetséges pótlásával illetve a már megváltott jegyekkel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatást adnak majd, ami biztos, az elmaradt ColorStar koncertet nem sikerült beilleszteni a programba, őket viszont az ősszel újrainduló Gödör Underground Klub nyári fesztiválján megtaláljátok!

 

A lakók átmenetileg bezáratták Budapest legújabb koncerthelyszínét, a MONYO Land-et

Monyo Land, sörfőzde, szabadtér, koncerthelyszín, Kőbánya, zajszint, lakók, hatóság, bezárás, colorStar, Gödör

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek