Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

2021/07/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.

Fotó: MONYO LAND

"A működési engedélyünk elleni fellebbezés elutasításra került, ennek értelmében újra tarthatunk zenés-táncos rendezvényeket MONYO Landen. Jövő pénteken, július 23-án a legendás Pál Utcai Fiúk koncertjével folytatjuk küldetésünket Kőbányán, hogy közösségi teret teremtsünk főzdénk udvarán, ezen a hétvégén pedig – ahogy az elmúlt héten – sörkertként üzemelünk, várunk benneteket ismét!"

Az elmaradt koncertek lehetséges pótlásával illetve a már megváltott jegyekkel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatást adnak majd, ami biztos, az elmaradt ColorStar koncertet nem sikerült beilleszteni a programba, őket viszont az ősszel újrainduló Gödör Underground Klub nyári fesztiválján megtaláljátok!

 

A lakók átmenetileg bezáratták Budapest legújabb koncerthelyszínét, a MONYO Land-et

Monyo Land, sörfőzde, szabadtér, koncerthelyszín, Kőbánya, zajszint, lakók, hatóság, bezárás, colorStar, Gödör

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek