Menopauza 1170x180

Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

2019/02/09  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Négy versenymű jutott tovább a döntőbe A Dal című műsorban szombat este, ahol Nagy Feró asztaltáncot járt, Varga Miklós Európát éltette, a közönség pedig a USNK fiúk helyett a The Middletonz-t szavazta tovább.

Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

Az első elődöntőben kilencen álltak újra színpadra, amiből az első három jutott tovább egyenes ágon, illetve egy szerencsést a nézők menthettek meg a kieséstől. A zsűri ezúttal sem volt kíméletes, bár tekintettel arra, hogy a jelen lévő produkciók legnagyobb részét ők juttatták el idáig, a kritikai észrevételek száma is jelentősen csökkent.

Az már az előválogató során is egyértelmű volt, hogy az Acoustic Planet dala elnyerte a zsűri szívét, most azonban némi meglepetéssel, és jelentős fölénnyel landoltak az első helyen. Ráadásul az egyetlen 10 pontot is ők kapták az este során.

Másodikként a nagy visszatérő Petruska örülhetett a továbbjutásnak, no meg annak is, hogy produkciója közben Nagy Feró minden illemszabályt felrúgva, az asztalon táncolva produkálta magát. A harmadik hely az utolsó pillanatban kelt el, ugyanis a kilencedikként színpadra álló Vavra Bence egyetlen ponttal kapott többet a The Middletonz-nál, akik így végül leszorultak a dobogóról.

  • USNK

7+6+6+7+8=34 pont

  • yesyes

7+6+7+7+8=35 pont

  • Konyha

8+8+6+8+8=38 pont

  • The Sing

8+7+7+8+7=37 pont

  • Petruska

9+8+8+9+8=42 pont

  • Acoustic Planet

9+9+9+10+8=45 pont

  • Deniz

7+6+7+6+9=35 pont

  • The Middletonz

8+8+8+8+9=41 pont

  • Vavra Bence

8+8+9+9+8=42 pont

A közönség végül igazságot szolgáltatott, és a több mint 50 ezer szavazatnak hála a Kállay-Saunders András vezényletével felálló The Middletonz kapott lehetőséget arra, hogy tovább meneteljen a versenyben. Ezzel egyidejűleg a fiatalok nagy kedvence az X-Faktor győztes USNK elköszönt a nézőktől.

Az adásban kihirdették ki lett Az év felfedezettje, ami szintén némi meglepetéssel szolgált, hisz ezt a díjat is az este nagy nyertese, az Acoustic Planet vihette haza.

Extra produkcióként Varga Miklós, és az ő nem kevésbé tehetséges gyermekei Vivien és Szabolcs énekelték a köztévén kissé szürreálisan hangzó sorokat:

Ezért értsd meg, szeretem őt,
A vén Európát, a büszke nőt!
Nagyon kérlek, becsüld meg őt,
A vén Európát, a gyönyörű nőt!

A Dal 2019, műsor, verseny, Eurovízió, Both Miklós, Mező Misi, Vincze Lilla, Nagy Feró, Fehérvári Gábor Alfréd, Dallos Bogi, The Middletonz, Petruska, Acoustic Planet, Vavra Bence

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek