Fuss, Forest, fuss!

Európa-napi fesztivált és futóversenyt rendeznek a Szabadság téren május 7-én, vasárnap Magyarország uniós csatlakozásának 19. évfordulójához kapcsolódva.

Fuss, Forest, fuss!
Hangmérnökök csatája

A 18-23 évesek játszanak: Hangmérnökök Csatája

A májusban megrendezésre kerülő miXit! nem más, mint egy, a fiatalok igényeihez illeszkedő hangkeverési verseny, amelyet a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum hívott életre, amely az egyetlen hazai iskola, ahol saját hangstúdióval, a szakma megbecsült, elismert hangmérnökei,...
 
Fotó: Ivan Samkov (Pexels)

Dés László zenéje, Tóth Vera hangja: dalszövegíróknak hirdettek versenyt

Versenyt hirdettek magyar dalszövegírók számára. A jelentkezőknek Dés László zenéjére kell alkotniuk, a Tom-Tom Records közreműködésével elkészülő dalt Tóth Vera fogja elénekelni.
 
 
Gigabíráságot kapott jegyüzérkedés miatt a Viagogo

Gigabíráságot kapott jegyüzérkedés miatt a Viagogo

A fogyasztókat megtévesztő és pszichés nyomás alá helyező, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokra hivatkozva rótt 472 millió forintos bírságot a Viagogo jegyértékesítő platform svájci üzemeltetőjére a Gazdasági Versenyhivatal.
 
 A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

Október 22-én online koncerttel folytatódik Magyarország egyik legrangosabb gitáros eseménye, a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyhez idén verseny is társul.
 
Budapest új hangversenyterme

Budapest új hangversenyterme

A Budafoki Dohnányi Zenekar a hazai és nemzetközi koncertélet állandó szereplője. A sokszínű, izgalmas zenei élményeket nyújtó fellépések mellett a zenekar mindig különös figyelmet fordított budafoki közönségére, koncertjeire. És most úgy döntött, az EMMI-től kapott támogatás...
 
Fotó: Rozé Fesztivál

Fut a Villány! Pink bulifutóverseny koncertekkel

Július 9-én és 10-én rendezik meg - immár tizedik alkalommal - a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.
 
 
Fotó: Bolfert Richárd, forrás: Gájer Bálint FB

Gájer Bálinték új dala különdíjat kapott egy nemzetközi dalversenyen

A HOFA Song Contest elnevezésű világversenyt értelemszerűen a HOFA írta ki – róluk annyit kell tudni, hogy az 1988-ban stúdióként alapított cég mára már a német nyelvterület egyik legnagyobb szolgáltatójává vált.
 
Fotó: pexels

Nemzetközi filmzeneszerző verseny indult – Hrutka Róbert a zsűriben

Immár második alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Pannónia Filmzeneszerző Versenyt, amely a filmzenei felvételekre szakosodott magyar szimfonikus zenekar, az Inspired Symphony és a Pannónia Stúdió közös kezdeményezése.
 
Rockenészek vs. rajongók: II. Fish and Roll horgászverseny

Rockenészek vs. rajongók: II. Fish and Roll horgászverseny

Tavaly júniusban szervezték meg azt a különleges fellépést, ahol az erre az alkalomra verbuválódott formáció – színpadi felszerelését maga mögött hagyva – pecabotot ragadott, és rajongóival egy horgászverseny keretein belül mérhette össze erejét. Idén szeptember 6-án jön a...
 
Veszprémi Utcazene Fesztivál

1-1 millió forint keresi gazdáját a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

Azt már korábban is tudtuk, hogy az egyre népszerűbb Veszprémi Utcazene Fesztivál szintén augusztus végére költözik, most pedig eljött az ideje a versenyre való jelentkezésnek is!
 
Nagy-Szín-Pad!

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.
 
Nem áprilisi tréfa: itt az első magyar szájmaszk design-verseny

Nem áprilisi tréfa: itt az első magyar szájmaszk-design verseny

Most bárki megmutathatja, hogy a Bárányok hallgatnak, a Maszk, vagy a V, mint vérbosszú című filmek legendás maszkjain túl egy, a koronavírus diktálta élethelyzetben használt arcmaszkból mi hozható ki...
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek