MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

2020/10/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.

MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Egy, a szervezésre rálátó, névtelenséget kérő forrástól a Népszava úgy értesült, hogy az 1981-ben alapított Music TV amerikai tulajdonosa, a Viacom tévétársaság szándékosan nem közli még a négy hazai helyszín nevét, mert szeretnék elkerülni, hogy tömegek verődjenek össze. A műsor egy része a tervek szerint felvételről megy majd, vagy kis közönséget verbuválnak, vagy egyáltalán nem lesz közönség.

A kormány szerint a műsorral egymilliárd tévénéző figyelmét tudják felhívni arra világszerte, hogy Magyarország a régió egyensen legjobb úticélja. Tekintve, hogy az Eurovíziót valamivel kevesebb mint 200 millióan nézik, érthető a választás, bár a teljes úgy lenne az infó, ha ismernénk a két projekt bekerülési költségeit is. Az MTV EMA nézettségi adatait fellelni egyébként elég nehéz, mindösszesen egy 2012-es adatot találtunk, a szerint 39.4 millió ember nézte a gálaműsort, a közösségi médiában pedig 57 milliószor említették meg. Elég kicsi az esélye, hogy ez a teljesítmény 2020-ra megtízszereződjön, de bármi lehet.

Azt is elárultuk már, hogy az egyik házigazda Palvin Barbara lesz.

 

Budapest lesz a show egyik házigazdája

 

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

 

 

MTV Video Music Awards, díjkiosztó, gála, Budapest, Palvin Barbi, koronavírus

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek