MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

2020/10/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.

MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Egy, a szervezésre rálátó, névtelenséget kérő forrástól a Népszava úgy értesült, hogy az 1981-ben alapított Music TV amerikai tulajdonosa, a Viacom tévétársaság szándékosan nem közli még a négy hazai helyszín nevét, mert szeretnék elkerülni, hogy tömegek verődjenek össze. A műsor egy része a tervek szerint felvételről megy majd, vagy kis közönséget verbuválnak, vagy egyáltalán nem lesz közönség.

A kormány szerint a műsorral egymilliárd tévénéző figyelmét tudják felhívni arra világszerte, hogy Magyarország a régió egyensen legjobb úticélja. Tekintve, hogy az Eurovíziót valamivel kevesebb mint 200 millióan nézik, érthető a választás, bár a teljes úgy lenne az infó, ha ismernénk a két projekt bekerülési költségeit is. Az MTV EMA nézettségi adatait fellelni egyébként elég nehéz, mindösszesen egy 2012-es adatot találtunk, a szerint 39.4 millió ember nézte a gálaműsort, a közösségi médiában pedig 57 milliószor említették meg. Elég kicsi az esélye, hogy ez a teljesítmény 2020-ra megtízszereződjön, de bármi lehet.

Azt is elárultuk már, hogy az egyik házigazda Palvin Barbara lesz.

 

Budapest lesz a show egyik házigazdája

 

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

 

 

MTV Video Music Awards, díjkiosztó, gála, Budapest, Palvin Barbi, koronavírus

 

 

Szólj hozzá!


Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A megátkozott ember – film készül Radics Béláról

A drámaian korán meghalt magyar Jimi Hendrixről dokumentarista elemekkel gazdagított játékfilmet forgatnak – tudtuk meg a 24.hu interjújából, amelyet Klacsán Gábor rendező-társoperatőrrel készítettek.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
Új koncertek