Nagykoncert száz százalékon: ELSŐ EMELET 40 – BERKES 60

2022/06/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 2 az 1-ben születésnapi nagykoncert egy igazi retro zenei utazást ígér: nem csak a Berkes életmű legjava elevenedik meg újra előttünk, az Első Emelet egy zenei korszakot is megidéz majd az Arénában.

Nagykoncert száz százalékon: ELSŐ EMELET 40 – BERKES 60

Az Első Emelet és Berkes Gábor neve szorosan összefonódik, hiszen Gábor a kezdetektől része volt a csapatnak. Több évtizedes pályafutásuk során több mint egy millió eladott album, 8 arany- és 3 platinalemez köthető nevükhöz, több ezer nagykoncertet adtak itthon és határainkon túl, dalaikon pedig generációk nőttek fel. A film most az Arénában forog tovább.

A 40 éves jubileum alkalmából az Első Emelet klasszikus felállásban is színpadra lép. Így ezen az estén most újra együtt zenél Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor. Az este különleges meglepetése (így már nem annyira az :) ), hogy Berkes Gábor 60. születésnapja alkalmából felcsendülnek majd a két másik zenekarának dalai is. Geszti Péterrel és Michellel hallhatunk majd egy összeállítást a legendás Rapülők dalaiból, valamint az Emberek ikonikus slágereit Miller Zoltánnal adják elő élőben.

Ennek a három zenekarnak a számai így együtt, egy színpadon még soha nem voltak hallhatók. A jubileum alkalmából a fiúk egy közös fináléval is készülnek, ami a szervezők ígérete szerint egyedülálló zenei csemegének ígérkezik.

Első Emelet, Berkes Gábor, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek