Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

2019/05/28  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.

Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Mint ahogy arról korábban már mi is írtunk, hosszas huzavona után Hajós András és műsora végleg elköszönt a TV2 nézőitől, és mivel egyetlen tévécsatornával sem sikerült megállapodniuk, úgy döntöttek, a neten folytatódik tovább a sorozat.

Az eddig összesen hat adást megélt produkció egyértelműen az egyik legérdekesebb, legszórakoztatóbb és legnépszerűbb példája volt annak, hogy nem kell feltétlenül bohócot csinálni egy-egy aktuális sztárzenészből vagy előadóból ahhoz, hogy valami minőségi, és a közönség számára is értékelhető produkció álljon össze a végén.

Az alkotói folyamatokba betekintést engedő műsor tulajdonképpen egy nagyon egyszerű recepten alapul: végy egy zeneszerzőt, egy szövegírót, egy producert és egy énekest. Adj nekik feladatot külön-külön, méghozzá úgy, hogy ne is tudjanak egymásról, majd a végén ereszd össze őket egy stúdióban, ahonnan csak akkor távozhatnak, ha elkészül Magyarország legújabb popslágere... Delikát, nem? :)

Bár az új évad összes szereplője még nem ismert, de már kaptunk egy rövid ízelítőt videó formájában az ötletgazdától, mire és kire számíthatunk. Belement a játékba például: Vecsei H. Miklós, Dallos Bogi, Szakács Gergő (Follow the Flow), Kozma Kata, Kőhalmi Zoltán, Lovasi András, Linczényi Márkó, és Rakonczai Viktor is.

Az új részek júniusban érkeznek a Dalfutár YouTube csatornájára. Hogy pontosan mikor, az egyelőre még homály, de tessék feliratkozni egy gombnyomással, így biztos nem marad le senki a kezdésről! Mi már megtettük, és tűkön ülve várjuk az újabb vegyesválogatottak által összekalapált slágereket! :)

Hajós András, Dalfutár, műsor, internet, 2019, YouTube, Lovasi András

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek