Nem ment az együtt álmodás: Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

2020/12/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nem tudjuk, hogy a mi figyelmünket kerülte el a dolog, s rajtunk meg a Wikipédián kívül mindenki tudott arról, hogy a zenekar átmenetileg megszűnt, mindenesetre Bérczesi Róbert mai posztja egyértelművé tette: a 2020. februárjában – még időben – megtartott születésnapi arénakoncert a hiperkarma zenekar húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése volt.

Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

Robi posztja:

sziasztok!
a jelen sorok írásának pillanatában még csupán tíz hónap telt el azóta hogy a hiperkarma zenekar 2020. február 7-én az arénában mintegy négyezer lelkes rajongójával karöltve megünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját számomra mégis úgy tűnik minthogyha nem is tíz hónap hanem legalább tíz év telt volna el a koncert után néhány héttel ugyanis hirtelen beütött a krach és a „boldog békeidők” egy csapásra véget értek az egész bolygón miután váratlanul beköszöntött a „karanténkorszak”.
nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de az én életemben ezután furcsa módon „megnyúlt” az idő és bár azóta sem járok el itthonról szinte sehova mégis rengeteg sok minden történt és történik jelenleg is velem.
tudnotok kell hogy ez az arénakoncert nemcsak egy „egyszerű” születésnapi koncert hanem egyben egy hattyúdal is méghozzá a hiperkarma zenekar húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése.
ezúton szeretnék köszönetet mondani a srácoknak az elmúlt években tanúsított áldozatos munkájukért és azért az állhatatosságért amellyel kiálltak mellettem még a legnehezebb időkben is. rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk be együtt ezen közösen eltöltött évek során amelyek emléke valószínűleg mindannyiunkat végig fog kísérni egész hátralevő életünkben sőt lehet hogy még azután is.
srácok! tiszta szívemből kívánom nektek a legjobbakat és azt hogy elérjétek mindazt amit el szeretnétek érni!
tsóközön!
robi
u.i.1: úgy tartják hogy ahol bezárul egy ajtó ott mindig kinyílik egy új is nos ez ebben az esetben sincsen másképpen ami alatt azt értem hogy hamarosan megismerkedhettek a hiperkarma zenekar új felállásának a tagjaival! figyeljétek az oldalt!
u.i.2: és a legfontosabbat hagytam a legvégére: szeretném kifejezni szívből jövő hálámat és köszönetemet felétek ti kedves drága közönség hogy ennyi éven át a víz színén tartottátok a zenekart és dacolva a fősodorral kitartottatok a hiperkarma mellett. köszönöm nektek!

A 2000-ben alakult zenekar 2007-ben feloszlott, azonban 2011-ben újraszervezte sorait. Még abban az évben ismét kényszerpihenőre mentek, hogy aztán 2014-ben újra koncertezni kezdjenek. Szomorú mérföldkő a zenekar életében, hogy 2019 decemberében elhunyt az együttes menedzsere, Medgyesi Ferenc (Pite).

Az ígéret szerint tehát lesz megint "mi újra kezdjük, igen, együtt" – ez most a hiperkarma jelenlegi hivatalos közösségi oldala, biztos itt lesznek infók.

A hiperkarma Jó szerencsét című dala egyébként (zene: Bérczesi Róbert & Medgyesi Ferenc) a Road Movie projekt része volt, feltételezzük, a most kiadott könyvben is esik róla szó. Mi is jó szerencsét kivánunk az új formációnak!

 

 

hiperkarma, Bérczesi Róbert, megszűnés

 

 

Szólj hozzá!


A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az...

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál szervezői is – írja a hírportál.

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek