Nem ment az együtt álmodás: Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

2020/12/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nem tudjuk, hogy a mi figyelmünket kerülte el a dolog, s rajtunk meg a Wikipédián kívül mindenki tudott arról, hogy a zenekar átmenetileg megszűnt, mindenesetre Bérczesi Róbert mai posztja egyértelművé tette: a 2020. februárjában – még időben – megtartott születésnapi arénakoncert a hiperkarma zenekar húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése volt.

Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

Robi posztja:

sziasztok!
a jelen sorok írásának pillanatában még csupán tíz hónap telt el azóta hogy a hiperkarma zenekar 2020. február 7-én az arénában mintegy négyezer lelkes rajongójával karöltve megünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját számomra mégis úgy tűnik minthogyha nem is tíz hónap hanem legalább tíz év telt volna el a koncert után néhány héttel ugyanis hirtelen beütött a krach és a „boldog békeidők” egy csapásra véget értek az egész bolygón miután váratlanul beköszöntött a „karanténkorszak”.
nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de az én életemben ezután furcsa módon „megnyúlt” az idő és bár azóta sem járok el itthonról szinte sehova mégis rengeteg sok minden történt és történik jelenleg is velem.
tudnotok kell hogy ez az arénakoncert nemcsak egy „egyszerű” születésnapi koncert hanem egyben egy hattyúdal is méghozzá a hiperkarma zenekar húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése.
ezúton szeretnék köszönetet mondani a srácoknak az elmúlt években tanúsított áldozatos munkájukért és azért az állhatatosságért amellyel kiálltak mellettem még a legnehezebb időkben is. rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk be együtt ezen közösen eltöltött évek során amelyek emléke valószínűleg mindannyiunkat végig fog kísérni egész hátralevő életünkben sőt lehet hogy még azután is.
srácok! tiszta szívemből kívánom nektek a legjobbakat és azt hogy elérjétek mindazt amit el szeretnétek érni!
tsóközön!
robi
u.i.1: úgy tartják hogy ahol bezárul egy ajtó ott mindig kinyílik egy új is nos ez ebben az esetben sincsen másképpen ami alatt azt értem hogy hamarosan megismerkedhettek a hiperkarma zenekar új felállásának a tagjaival! figyeljétek az oldalt!
u.i.2: és a legfontosabbat hagytam a legvégére: szeretném kifejezni szívből jövő hálámat és köszönetemet felétek ti kedves drága közönség hogy ennyi éven át a víz színén tartottátok a zenekart és dacolva a fősodorral kitartottatok a hiperkarma mellett. köszönöm nektek!

A 2000-ben alakult zenekar 2007-ben feloszlott, azonban 2011-ben újraszervezte sorait. Még abban az évben ismét kényszerpihenőre mentek, hogy aztán 2014-ben újra koncertezni kezdjenek. Szomorú mérföldkő a zenekar életében, hogy 2019 decemberében elhunyt az együttes menedzsere, Medgyesi Ferenc (Pite).

Az ígéret szerint tehát lesz megint "mi újra kezdjük, igen, együtt" – ez most a hiperkarma jelenlegi hivatalos közösségi oldala, biztos itt lesznek infók.

A hiperkarma Jó szerencsét című dala egyébként (zene: Bérczesi Róbert & Medgyesi Ferenc) a Road Movie projekt része volt, feltételezzük, a most kiadott könyvben is esik róla szó. Mi is jó szerencsét kivánunk az új formációnak!

 

 

hiperkarma, Bérczesi Róbert, megszűnés

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek