Most ez a hiperkarma hivatalos oldala – a másik kettőt lenyúlták

2020/10/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Blikk vette észre, hogy Bérczesi Robit kizárták a saját oldaláról, így kénytelen volt másikat indítani zenekara számára. Hogy nem ez az első alkalom,a rra a posztok alatt olvasható hozzászólásokból következtetünk.

A fotó Robi Dalszerzők-napi videójából van (FB)
Eddig volt egy hiperkarma offficial, ezen az oldalon júniusi a legutolsó bejegyzés, emellett volt egy szimplán hiperkarma is – ezen áprilisi a legfelső poszt dátuma, ami persze nem jelent semmit, mert ha valakit kizárnak az adminkodásból és esetleg le is tiltanak az oldalról, megeshet, eltűnnek a bejegyzései is. (Egyébként Robinak van egy saját oldala is.) Arra, hogy miért volt eddig két oldal, a frontember-gitáros bejegyzése sem ad választ, mindenesetre ez lesz a legújabb hiperkarma oldal, ami a poszt végén olvasható megjelölés szerint december 8-án indul újra – ami passzol az újjászületéshez, mert ezen a napon ünnepli Robi a születésnapját is.
"annak idején fiatalon még bohó éretlen és sajnos óvatlan is voltam
ezért történhetett meg velem az hogy mind a hiperkarma mind a hiperkarma official facebook oldalak esetében olyan adminokat „engedtem be a házba” akik végül engem magamat is kitúrtak onnan méghozzá úgy hogy soha többé nem férhettem hozzá szeretett hiperkarmám facebook dolgaihoz
nem tagadom erős kísértést érzek hogy kiírjam ide ezen személyek facebook elérhetőségeit nektek de nem fogom megtenni mégsem mivel úgy döntöttem hogy a jövőben nemhogy szót vagy betűt de még gondolatot sem áldozok rájuk az életidőmből és hogyha néha nagy ritkán majd az eszembe jutnak őszinte szánalommal fogok emlékezni rájuk de azt is csupán egyetlen röpke pillanat töredékrészéig és nem tovább
mi újrakezdjük és megint együtt
de persze nem velük
hanem veletek drága barátaim és lelki társaim az Úrban
ma semmi nem a régi ma tényleg más lesz minden
NYITÁS : 2020. DECEMBER 8. 20:00
addig is szép napokat kívánok mindannyiótoknak
BéRCZeSi RóBeRT"

 

hiperkarma, Bérczesi Róbert, Facebook

 

 

Szólj hozzá!


Köszi, YouTube! A Caligula's Horse Budapesten

Köszi, YouTube! A Caligula's Horse Budapesten

A YouTube addig vizsgálgatta a fogyasztói ízlésemet, hogy az elemzés eredményének köszönhető ajánlásokat dobott fel nekem, mit nézzek,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

A tehetséges Mr. Sheeran – júliusban Budapesten ad koncertet a pop királya

A világ egyik legismertebb énekese 2024. július 20-án lép fel a Puskás Arénában. A The Guardian általunk szemlézett cikkéből azonban kiderül, hogy amit a címben állítunk (ld. tehetséges), az nem csak a dalszerzésre vagy a gitárjátékra vonatkozik.

Ingyenes koncertek a Belvárosban két napon keresztül: a Quimby zárja a pikniket

A megszokott Belfeszt most Belvárosi Fesztivál PIKNIK néven tér vissza. Ami nem változott: a programok továbbra is ingyenesek.
Új koncertek
Bruckner 200
Bruckner 200
Sopron 
SIX
SIX
Budapest 
SIX
SIX
Budapest 
SIX
SIX
Budapest 
SIX
SIX
Budapest