Reflektorfényben a K-pop: nem, most nem halt meg senki

2020/06/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az utóbbi időben csak úgy került be ez a műfaj a híreink közé, hogy holtan találták egy-egy képviselőjét. Végre valami mást is közölhetünk: a HVG vette észre, hogy egyetlen nap alatt 82,4 millió megtekintést gyűjtött be a Blackpink nevezetű K-pop banda.

Reflektorfényben a K-pop: nem, most nem halt meg senki

A formáció 2019 tavaszán egyetlen nap alatt 56 milliós megtekintést produkált a Kill This Love című dal klipjével, ami a 24 órás rekordot tekintve lenyomta a Gangnam Style-t.

Majd jött a BTS és a Boy With Luv a maga 74,6 millió/első 24 óra eredményével, ami szintén igen impozáns eredmény. Most ez az eredmény lett a múltté: a How You Like That című dal ugyanis a feltöltést követő első 24 órában már 82,4 milliós nézettséget produkált – írja a Variety. Jelenleg 160 milliónál tart a dal.

A hír forrása

 

K-pop, Blackpink, rekord, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek