Saját rádió indításával ünnepli a Foo Fighters az új albumát – vagy fordítva

2021/01/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 12-szeres Grammy-díjas rockbanda a SiriusXM-mel közösen február 3-án indítja el a Foo Fighters Radio nevű, ideiglenes csatornát. Február 5-én pedig itt az új album, amely a Medicine At Midnight címet viseli.

Saját rádió indításával ünnepli a Foo Fighters az új albumát – vagy fordítva

Márciusban arról számoltunk be, hogy Dave Grohl munkát keres, úgy tűnik, megtalálta :)

A csatorna többek között régi és új élő koncerteket, eddig sosem hallott dalokat, kulisszatitkokat és Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear és Rami Jaffee sztorijait ígéri a 105-ös csatornán. A zenekar mindössze két hónapra foglalja el az étert: az új album promójára pont elég lesz, utána meg – őszintén reméljük – csak beindul valami kis élő zene, és lesz más dolguk...

A zenekar 10. stúdióalbumát február 5-én először a Foo Fighters LIVE keretében a  Los Angeles-i SiriusXM Garage-ból közvetítik: ezen az eseményen csak a csatorna előfizetői "vehetnek részt", később aztán, amikor az óra elüti az éjfélt, az albumot teljes egészében leadják a rádióban.

A Foo Fighters Rádióban heti rendszerességgel sugározzák majd az együttes ikonikus élő koncertjeit, kezdve a Manchesterben, a Concrete and Gold Tour keretén belül 2018-ban felvett koncerttel, de más művészeket és hírességeket is bemutatnak majd, sőt: vendég DJ-k kedvenc Foo Fighters zenéjüket pörgetik majd. A hallgatók azonban arra is számíthatnak, hogy a zenekar válogatásában más előadók zenéit is bekeverik majd a műsorfolyamba. Ebben Dave Grohl úgyis eléggé jó: kifejezetten pandémiás lejátszólistája is van.

Az új albumról már megismerhettük ezt a számot:

 

Foo Fighters, Foo Fighters Rádió, Medicine At Midnight

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek