Szécsi Pál 80

Temesi Berci megmutatja, hogy jazz nem rétegzene

2022/04/09  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A nemrégiben Fonogram-díjra jelölt „Time is not a magazine” album a zenész ötödik nagylemeze, amellyel elsősorban a kevés reflektort kapó dobosok előtt tiszteleg.

Temesi Berci megmutatja, hogy jazz nem rétegzene

A lemez minden online. mind  kézzelfogható CD formátumban elérhető. Berci tervei között szerepel, hogy később bakelit formában is kiadja ezt a zenei anyagot.

A korong közel 50 közreműködő munkásságának köszönhetően jött létre. 12 dal kapott helyet az albumon, amelyek mindegyikét Bubenyák Zoltán hangszerelte, keverte, maszterelte.

Sajnos a világjárvány nem tette eddig lehetővé, hogy élőben mutassam be ezt a rendhagyó lemezt. Most végre eljött az ideje, nagyon hálás vagyok érte” – árulta el Berci, aki gőzerővel készül az április 13-án megrendezésre kerülő szimfonikus koncertjére a Klauzál Ház színpadán. Itt a Fonogram-díjat is elnyert „Symphosium 40” dupla lemeze (egy instrumentális, egy vokális korong) kerül terítékre a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar kíséretében. Vendégként olyan előadók csatlakoznak Berciékhez, mint Szolnoki Péter, Bencsik Tamara, Kálmán Tamás, Vavra Bence, Nagy Laci Gitano vagy éppen Csányi István.

Hogy a fúziós jazz is lehet populáris, azt Temesi Berci „Province” című dala is bizonyítja:

 

Temesi Berci, jazz, Fonogram-díj, Klauzál Ház

 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran nagy barátja nemsokára az MVM Dome-ban lép fel

Ed Sheeran nagy barátja nemsokára az MVM Dome-ban lép fel

A franciaországi Rennes-ben kedden elkezdődött James Blunt idei európai turnéja. A világhírű brit dalszerző-előadó március 5-én a budapesti MVM...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Laár András, a révész

Ki hinné, hogy másfél órában megfér egymás mellett a magányos tengeri medve és az Egyetemes Jóakarat Mantrája? Laár András és Frankie Látó Ős-forrás című rév-zene koncertjén pontosan ez történt.

Autumn of 2024: Bryan Adams Budapesten!

Bryan Adams 2024-ben ismét az USA-ban és Európában koncertezik. Most Budapest is részese ennek a turnénak, a zenész október 14-én az MVM Dome-ban lép fel.
Új koncertek