Szécsi Pál 80

Négy előadó a közel 30 nemzetközi és hazai fellépő közül: Veszprémi Jazz Fesztivál a Koncert.hu ajánlásával

November 16. és 19. között a kortárs jazz közel 30 nemzetközi és hazai előadója lép fel a Veszprém Jazz Fesztiválon, köztük Jojo Mayer, Bill Frisell és Erik Truffaz, aki nemrég megjelent Clap! című lemezét mutatja be a fesztivál nyitónapján. Első magyarországi koncertjét adja a Scary Pockets és Izo FitzRoy is, de a világhírű dobos-producer, Manu Katché is először lép fel hazánkban szólóprojektjével. 4 izgalmas koncertet ajánlunk, amit mi biztosan nem hagynánk ki a fesztiválon!

Négy előadó a közel 30 nemzetközi és hazai fellépő közül: Veszprémi Jazz Fesztivál a Koncert.hu ajánlásával
Fotó: Jazz in New York (beacon.com)

New York két estére beköltözik a Budapest Jazz Clubba

Első alkalommal rendezi meg a műfaj tengerentúli epicentrumának legjelesebb képviselőit felsorakoztató koncertsorozatát, a New York Jazz Fesztivált a BJC.
 
Fotó:Kyra Kverno

A Koncert.hu ajánlja: Bill Frisell koncertje Veszprémben

Ahogy arról már hírt adtunk, négy napon át csaknem harminc koncert, világsztárok, köztük Erik Truffaz, Bill Frisell, Manu Katché és Jojo Mayer fellépése várja a műfaj iránt érdeklődőket november 16-tól 19-ig tartó a Veszprém Jazz Fesztiválon.
 
Fotó: Horváth Charlie/FB

Charlie – dupla koncerttel

Sztárvendégekkel ad dupla születésnapi koncertet Charlie november 2-án és 3-án a Budapest Kongresszusi Központban.
 
 Richard Bona. Fotó: Jazzfest Budapest

Patricia Barber, Richard Bona, Snétberger Ferenc, Steve Gadd – őszi jazz ünnep legendákkal

A második, tavaszi Jazzfest Budapest sikerén felbátorodva november 6. és 9. között a jazzé lesz a főszerep a fővárosban. A Jazzfest Budapest célja, hogy a legnagyobbakat hozza el évről évre a város számos jeles koncerthelyszínére példátlan összefogásban, ráirányítsa a világ...
 
Bill Frisell, Manu Katché –  a fesztiválszezon sosem ér véget Veszprémben

Erik Truffaz, Bill Frisell, Manu Katché – a fesztiválszezon sosem ér véget Veszprémben

Négy napon át csaknem harminc koncert, világsztárok, köztük Erik Truffaz, Bill Frisell, Manu Katché és Jojo Mayer fellépése várja a műfaj iránt érdeklődőket november 16-tól 19-ig tartó a Veszprém Jazz Fesztiválon.
 
20 éves a Chameleon Jazz Band

20 éves a Chameleon Jazz Band

A Chameleon Jazz Band a MOM Kulturális Központban tartja 20 éves jubileumi koncert 2023. november 23-án. A jegyeket csatoltuk!
 
I. Józsefvárosi Jazzfesztivál (2021). Fotó: Nagy István Dániel

Jazzfesztivál a vásárcsarnokban és a Rákóczi téren a hétvégén

Szeptember 15-én, pénteken kezdődik és vasárnapig tart a III. Józsefvárosi Jazzfesztivált. A koncertek helyszíne a Rákóczi tér, illetve a Rákóczi téri vásárcsarnok lesz.
 
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik Facebook

Paloznak, piknik, Rick Astley

Hektikus időjárási viszonyok közt, de ennek ellenére kiváló hangulatú koncertekben volt részünk az idei Paloznaki Jazzpiknik nyitónapján, ahol a búgó hangú Rick Astley végtelenül közvetlen, mindenféle sztárallűrtől mentes személyisége, sajátos humora, no meg vitathatatlan zenei...
 
Jazzbois és Kaláka együtt az Öböl Amfiteátrumban

Jazzbois és Kaláka együtt az Öböl Amfiteátrumban

2023. szeptember 9-én közös koncertet ad a Jazzbois és a Kaláka együttes a BudaPart Öböl Amfiteátrumában. Generációk párbeszéde, különleges élmény, hangulatos környezet, Kopaszi-gát.
 
Paloznak

Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint...
 
Fotó: BJC

Újra kinyit a BJC

A klub és partnerei közötti megállapodásoknak köszönhetően első lépésként, július 18-án újra megnyitja kapuit a Budapest Jazz Club. Ez nem jelenti azt, hogy a klub működtetésének stabilizációja továbbra már nem jelent kihívást...
 
Megmenekül a bezárástól a Budapest Jazz Club

Megmenekül a bezárástól a Budapest Jazz Club

Két nappal ezelőtt írtuk meg, hogy "Lelakatolták a Budapest Jazz Klub ajtaját, bezárt a BJC". Erre azért került sor, mert az állami szubvenciós források elapadtak, folyamatosan magánkölcsönök folyósításával tartották fenn a közcélú alapítványt és már nem tudták fizetni a...
 
Így emlékeztek meg az írek Shane MacGowan-ről

Így emlékeztek meg az írek Shane MacGowan-ről

Csütörtökön adtuk hírül a FB oldalunkon, hogy elhunyt a Pogues frontembere. Az énekes, dalszerző 65 éves korában halt meg, miután egy ideje már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Már csak 394 nap van hátra a Kispál és a Borz MVM Dome-os nagykoncertjéig

Lovasi András és Kispál András a zenekar történetének legnagyobb beltéri koncertjére készülnek. 2024. december 30-án a budapesti MVM Dome-ban az elmúlt négy évtized legjobb Kispál és a Borz-dalaiból válogatnak majd.

Dupla koncertet ad Zorán jövő tavasszal a Budapest Kongresszusi Központban

A nagy érdeklődésre tekintettel a népszerű előadó 2024. március 17-én 16 és 20 órakor is színpadra lép a BKK-ban.
Új koncertek