The Weekndnek nem elég nagyok az arénák – Budapestre sem jön

2021/10/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

The Weeknd törölte az egész 2022-es turnéját – legalábbis a meghirdetett formájában. A 104 állomásból álló körút november 4-én ért volna Budapestre.

The Weekndnek nem elég nagyok az arénák – Budapestre sem jön

2022-es After Hours World Tour lemondását az Abel Makokken Tesfaye néven született művész azzal indokolta, hogy a turnéját stadionokba szeretné áthelyezni, és a teljes turnét átütemezi jövő nyárra.

"... valami nagyobb és különlegesebb dolgot szeretnék csinálni nektek, amihez stadionokra van szükség" – írta.

A bejegyzése alatt sok a WOW, ebből arra következtetünk, hogy a keménymagnál a lélegzetállító megabuli ígérete elnyomta a lemondott koncertek miatt érzett csalódottságot. Az új dátumokat és helyszíneket nemsokára állítólag bejelentik – stadionunk meg van egy pár, nem tudjuk, a méretük megfelelő-e a zenész terveihez.

 

 

 

The Weeknd, Live Nation, lemondott koncert

 

 

Szólj hozzá!


Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

Hangol már a zenekar – Lovasi András új...

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.

A jövőben a harmadik oltáshoz fogják kötni a védettségi igazolványt

Egy idő után... Hogy ez valójában egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy egy évet jelent (a szám tetszőlegesen cserélhető), ahhoz a Telex cikke sem juttatott közelebb minket.
Új koncertek