Menopauza 1170x180

Will Smith: Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban...

2018/07/13  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának előadói, akik vasárnap fellépnek a francia-horvát döntőt megelőző záróünnepségen, egytől egyig imádták Budapestet és élvezték a részben ott zajlott forgatást.

Will Smith: Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban...

Erről egy sajtóeseményen számoltak be.

Will Smith hat hetet töltött a magyar fővárosban, ahol csodálatosan érezte magát és imádta minden pillanatát.

"Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban" - mondta a világhírű színész és rapper arra a videóra utalva, amely bejárta a világot az interneten.


    

Nicky Jamet a Dunán átívelő hidak nyűgözték le, illetve kiemelte, nagyon ízletesnek találta a magyar konyhát, egyúttal hozzátette, reményei szerint még visszatér Budapestre.

"Életem egyik álma válik valóra, hogy a világbajnokságon léphetek fel. Unokáimnak is mesélni fogom, hogy Will-lel és Erával együtt énekeltünk az oroszországi vb döntőjén" – mondta a szintén amerikai, de dominikai és Puerto Ricó-i szülőktől származó énekes, aki hozzátette, ezt a dalt azért szereti különösen, mert elsőre úgy érezte, neki írták.

Era Istrefi gyönyörűnek nevezte a magyar fővárost, és azt mondta, rendkívül élvezte a Live it up című dal közel négyperces klipjének forgatását.

 

A három előadóművész közül csak Ricky Jam foglalt egyértelműen állást, melyik csapatnak drukkol a fináléban: ő a franciák sikeréért szorít. Will Smith pedig sokat sejtetően arról beszélt, hogy bár az egész vb-n semleges volt, de Horvátország nagyon meglepte őt, Amerikában pedig általában az esélytelenebb csapatokat kedvelik. Abban mindhárman egyetértettek, hogy Cristiano Ronaldo volt a kedvencük a vb-n.

"Fantasztikus alakításokat mutatott be" – válaszolt nagy nevetés közepette Will Smith egy másik kedvencére, Neymarra vonatkozó kérdésre, mellyel arról faggatták, hogy tetszettek neki a brazil támadó színészkedései a vele szemben elkövetett – vélt vagy valós – szabálytalanságoknál. A legemlékezetesebb pillanatokat illetően Will Smith a horvát-orosz negyeddöntőt emelte ki, amikor a sérült horvát kapus csapata hőse lett, míg Nicky Jamnek az tetszett a legjobban, hogy a japán szurkolók kitakarították a stadiont, miután csapatuk drámai küzdelemben kiesett a Belgium elleni nyolcaddöntőben.

 

FIFA, focivébé, Will Smith, klip

 

 

Szólj hozzá!


Legendás amerikai gitáros ad gitárleckét Újpesten

Legendás amerikai gitáros ad gitárleckét Újpesten

Greg Howe az idén megjelenő 'Lost And Found' lemeze köré kerített turné alkalmával Budapestre is ellátogat: október 26-án, szombaton az OFF...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Ingyen mehetsz a minifesztiválra, ha eltetted emlékbe a régi jegyed. A Metal Lady is fellép!

Október 26-án egy – szinte időutazással is felérő – minifesztiválnak ad helyet a Barba Negra. A koncertet rendező H-Music Hungary – aka Metal Hammer – 1999 október 23-án szervezte meg első koncertjét, és a 25 éves évfordulón azzal ajándékozza meg a közönséget, hogy akár ingyen is látogatható a rendezvény...

Világkörüli utazás a budapesti klubokban – koncertajánló

Nem csak a műfajok, de az előadók származási helye szempontjából is színes a felhozatal: érkezik zenekar Bejrútból, vendégbanda a skót felföldről, egy eleddig együtt még sosem látott jazz formáció Amerikából, az underground szcéna egyik kiválósága Németországból, először látogat hozzánk egy ausztrál csapat, de érkezik...
Új koncertek