Budapest 2022. júl. 07. (21:45)

Átrium Staff koncert az Átrium fennmaradásáért


Átrium Staff koncert az Átrium fennmaradásáért
Kapunyitás: 21:15 – Koncert: 21:45
Az Átrium Staff zenekar:
Czibor Attila (világítástervező, műszaki vezető) – dob
Gátos Iván (zeneszerző, zenei vezető) – zongora
Kovács Máté (színész) – ének
Remete Marcell (hangtárvezető) – gitár
Studniczky László Zsatyi (operatív vezető, produkciós menedzser) – basszusgitár.
Special guest star: Fülöp Tímea (színész, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka) – ének.
Közreműködik: Brasch Bence, Katona Péter Dániel.
Az Átrium csapatának tagjaiból alakult Átrium Staff zenekar koncertjén a színház előadásaihoz szorosan és lazán kötődő dallamok különleges feldolgozásban csendülnek fel. A koncerten többek között Az Őrült Nők Ketrece, A félelem megeszi a lelket, az Isteni végjáték, a Mefisztó és A trianoni csata című előadásokból ismert és kedvelt dalokat hallhatunk.
Köszönjük mindenkinek! Nem gondoltuk, hogy ilyen erőt mozgat meg az Átrium közelgő bezárásának híre, ez a mennyiségű üzenet, szellemi és anyagi támogatás óriási erőt ad ahhoz, hogy gondolkodjunk a folytatáson. Sokan kértétek, hogy tegyük közzé, mennyire van szükségünk ahhoz, hogy tovább működjünk. Nem tudtunk rá válaszolni, hiszen a gyűjtést sem mi indítottuk, hanem ti, a közönség. De meddig tovább? Egy hónapig? Őszig? Év végéig? Évad végéig? Maga a kérdés sem egyszerű. Felelősséggel azt tudjuk mondani, hogy ha július 7-ig beérkezik akkora összeg, amivel a nyár átvészelhető, aznap este, az Átrium Támogatói Napján közzétesszük a fennmaradáshoz szükséges pontos célokat és határidőket, ami képes lehet garantálni nem ideig-óráig, hanem nagyobb távlatban az Átrium független működését. Most azt látjuk: van esély erre, ha elegen mellénk álltok. Várunk mindenkit az Átriumba július 7-én este! A Bisztró reggel 8-tól este 6-ig tart nyitva (a Bisztróban az Átrium előadásainak szereplői, munkatársai várnak benneteket kávéval, üdítővel, szendviccsel), aztán este negyed 10-től hajnali 1-ig újra. (A „zárt időben” A bogyósgyümölcskertész fia című előadásunk lesz a Bisztrószínpadon.) Háromnegyed 10-től az Átrium Staff zenekar tart koncertet a színházteremben, amelyre hétfőn délelőtt 10 órától válthatók jegyek – ennek bevételét teljes egészében a színház fennmaradására fordítjuk – 2000 forintos jelképes áron*, de a Bisztró ez alatt is nyitva tart, illetve itt lehet személyesen is beszállni a gyűjtésbe. Ezután elmondjuk az addigi események függvényében, hogyan tovább. Minden támogatónkat, barátunkat, nézőinket és kritikusainkat is várjuk az Átriumba, legyünk mind együtt!
(*Támogatói jegyet is lehet venni, de a különbözetet inkább hozzátok el személyesen magatokkal az estre, mert a támogatói jegy teljes összege után áfát kell fizetni az államnak, ha adományként adjátok, akkor nincs áfa!)

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek