Mamma Mia!
Budapest 2023. Jan. 28. (16:00)
Jegyvásárlás

BABICSEK BERNÁT DÍJÁTADÓ GÁLA


BABICSEK BERNÁT DÍJÁTADÓ GÁLA

2022. február 6-án Babicsek Bernátra (1980-2021) emlékeztek a Turay Ida Színházban. A részt vevő előadók bizonyítják, hogy milyen sokoldalú volt a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt színész-zenész: több formációban is közreműködött. A jegyek árából befolyt összegből a színház megalapította a Babicsek Bernát-díjat, melyet  minden évben egy 41 év alatti zenész-színésznek ítél oda az erre a kuratórium. A díjjal emlékezni, tisztelegni szeretnének a színház szeretett művésze előtt, egyúttal elismerni a dijazottak tehetségét.

A díjátadón fellépnek: Paddy and the Rats,

továbbá: Bencze Ilona, Csórics Balázs, Borbély Krisztina, Csere László, Csondor Kata, Détár Enikő, Fehérvári Péter, Fehér Adrienn, Frech' Zoltán, Hűvösvölgyi Ildikó, Kurkó J. Kristóf, Keresztes Ildikó, Rusz Milán, Seany Sciviero, Szőke Laura, Szuromi Bernadett, Nyírő Bea, Valázsik Péter, Vanya Tímea.

 

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 9 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem marad Sopron fesztivál nélkül, jön a SopronFest

Nem marad Sopron fesztivál nélkül, jön a SopronFest

A város vezetői a VOLT alapítóival és a soproni kulturális és gasztronómiai élet legfontosabb szereplőivel fogtak össze azért, hogy tavasszal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Krúbi is Music Hungary-díjas lett

Kiosztották az első Music Hungary-díjakat Veszprémben. A díjazottak között van az Anima Sound System-alapító Prieger Zsolt, a Magyar Zene Háza és Krúbi is.

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
Új koncertek