Mamma Mia!
Budapest 2023. Jan. 28. (16:00)

BABICSEK BERNÁT DÍJÁTADÓ GÁLA


BABICSEK BERNÁT DÍJÁTADÓ GÁLA

2022. február 6-án Babicsek Bernátra (1980-2021) emlékeztek a Turay Ida Színházban. A részt vevő előadók bizonyítják, hogy milyen sokoldalú volt a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt színész-zenész: több formációban is közreműködött. A jegyek árából befolyt összegből a színház megalapította a Babicsek Bernát-díjat, melyet  minden évben egy 41 év alatti zenész-színésznek ítél oda az erre a kuratórium. A díjjal emlékezni, tisztelegni szeretnének a színház szeretett művésze előtt, egyúttal elismerni a dijazottak tehetségét.

A díjátadón fellépnek: Paddy and the Rats,

továbbá: Bencze Ilona, Csórics Balázs, Borbély Krisztina, Csere László, Csondor Kata, Détár Enikő, Fehérvári Péter, Fehér Adrienn, Frech' Zoltán, Hűvösvölgyi Ildikó, Kurkó J. Kristóf, Keresztes Ildikó, Rusz Milán, Seany Sciviero, Szőke Laura, Szuromi Bernadett, Nyírő Bea, Valázsik Péter, Vanya Tímea.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek