Izsák 2023. Mar. 25. (20:00)

Bács-megye Underground II koncert


Bács-megye Underground II koncert

*2023. március 25-én a Refraction, Trendkillerz és a Melophobia zenekarok underground népszerűsítő koncertje az izsáki ZÖREY klubban.

 REFRACTION zenekar egy modern metál banda, amely 2007-ben alakult. A számok a zenekari tagok különböző zenei ízlésének egy modern műfajba történő integrációja, amelyben egy rock gitárszóló éppúgy előfordulhat, mint egy szigorú "ipari" riff vagy groove-os Djenty. Az ének témákban a tiszta hangképzés dominál, de megjelennek, effektezett hangzások, rap elemek és durva hörgések is. A dalszövegek a science fiction postapokaliptikus világába kalauzolják a hallgató füleket.

 TRENDKILLERZ zenekar 2007 őszén alakult Kecskeméten. 2010-ben megjelent az első albumunk Orosz rulett, a második 2015 tavaszán Nem adom fel címmel. Számos klipjük szerepelt a Kecskeméti Televízió műsorán és mutattak be a Gong Rádióban. 2022 nyarától új felállásban lépnek fel, műsorukban ismert rock slágerek hallhatók, többek között Twisted Sister, AC/DC, Judas Priest továbbá magyar rockdalok.

 MELOPHOBIA zenekar 2021 augusztusában alakult pár barát elhatározásából. Zeneileg, modern elemekkel vegyített metal, tiszta énekkel, mély hörgéssel és angol szövegekkel. Jelenleg folynak a stúdiómunkálatok a hamarosan megjelenő Lightbringer albumon, amely a zenekar első nagylemezeként fog debütálni.

 Kapunyitás: 19:00

Koncert kezdete:

20:00 REFRACTION

21:20 TRENDKILLERZ

23:00 MELOPHOBIA

Belépőjegy: 1000 Ft (Csak a helyszínen váltható)

További infó a Facebook-on

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Mi köze van az Imperium zenekarnak az Orange County Choppershez?

Mi köze van az Imperium zenekarnak az Orange County...

Egy újabb dalt mutatott be a hamarosan megjelenő debütáló nagylemezéről a Matláry Miklós billentyűs-zeneszerző vezette Imperium. A még 2018-ban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Zenélő okospadot kapott ajándékba Budapest

Zenélő okospadot ajándékozott a Lengyel Intézet Budapestnek: az utcai bútor Farkas Gábor zongoraművész előadásában Frédéric Chopin és Liszt Ferenc műveit játssza a Városligetben.

Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi barlangszínházban

Komoly- és könnyűzenei koncertek, tánc- és színi előadások, musicalek és operett is szerepel a fertőrákosi barlangszínház idei évadának műsortervében, a szezon május 20-án kezdődik a Sopron Táncegyüttes műsorával. Néhány előadásra márt megnyitották a jegyvásárlás lehetőségét, a linkekre kattintva elérhetők.
Új koncertek
Örökzöld klasszikusok
Fenyő 75+
Fenyő 75+
Fertőrákos 
Ákos
Ákos
Fertőrákos 
Ákos
Ákos
Fertőrákos 
Carpathian Impressions
Rakonczai Viktor -...
Rakonczai Viktor -...
Fertőrákos