Menopauza 1170x180
Budapest 2023. May. 12. (19:00)

Csináljuk a bulit! Keresztes Ildikó-Varga Miki-Szulák Andrea


Csináljuk a bulit! Keresztes Ildikó-Varga Miki-Szulák Andrea

A ’80-as és ’90-es évek legnagyobb hazai slágerei Keresztes Ildikóval, Szulák Andreával és Varga Miklóssal. Izgalmas koncertműsor a hazai könnyűzenei előadók híres örökzöld dalaival.  

Egyedülálló zenei felállásban, fiatal zenészek kíséretében repít vissza minket a koncert a retró világába. A generációkat összekötő dallamok olyan neves vendégművészektől csendülnek fel, mint SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő. Továbbá a magyar rockzene egyik legnagyobb “hangja”, lemezei és színpadi szerepei révén ma már legendának tartott VARGA MIKLÓS énekes is „csinálja a bulit”. Fellép a koncerten a különleges és egyedülálló előadóművész, KERESZTES ILDIKÓ.

A koncerten a ’80-as és ’90-es évek zenéi, köztük Varga Miklós saját dalai is elhangzanak és Szulák Andrea magyar slágereket, Máté Péter dalokat énekel.

Az előadókat a Klauzál Gitár Band kíséri, zenekarvezető: Magyar László

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Edinburghban földrengést okozott Taylor Swift – pontosabban a koncertek közönsége

Edinburghban földrengést okozott Taylor Swift –...

Próbáljuk felvidítani azokat egy hírrel, akik még szomorkodnak a tegnapi skót kockás, nagy zakó miatt: mérhető földmozgást idéztek elő Taylor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.

Elmarad az augusztusi Margó Fesztivál

A szervezők a közösségi médián keresztül értesítették a közönséget, hogy a Margó történetében először le kell mondaniuk egy fesztivált, így a zalai Margófeszt (2024. augusztus 15-17.) elmarad.
Új koncertek