Budapest 2023. May. 12. (19:00)

Csináljuk a bulit! Keresztes Ildikó-Varga Miki-Szulák Andrea


Csináljuk a bulit! Keresztes Ildikó-Varga Miki-Szulák Andrea

A ’80-as és ’90-es évek legnagyobb hazai slágerei Keresztes Ildikóval, Szulák Andreával és Varga Miklóssal. Izgalmas koncertműsor a hazai könnyűzenei előadók híres örökzöld dalaival.  

Egyedülálló zenei felállásban, fiatal zenészek kíséretében repít vissza minket a koncert a retró világába. A generációkat összekötő dallamok olyan neves vendégművészektől csendülnek fel, mint SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő. Továbbá a magyar rockzene egyik legnagyobb “hangja”, lemezei és színpadi szerepei révén ma már legendának tartott VARGA MIKLÓS énekes is „csinálja a bulit”. Fellép a koncerten a különleges és egyedülálló előadóművész, KERESZTES ILDIKÓ.

A koncerten a ’80-as és ’90-es évek zenéi, köztük Varga Miklós saját dalai is elhangzanak és Szulák Andrea magyar slágereket, Máté Péter dalokat énekel.

Az előadókat a Klauzál Gitár Band kíséri, zenekarvezető: Magyar László

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a Telekom a Volt helyett

Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a...

A Telekomosok Fesztiválja elnevezésű, az ország különböző pontjain, június 1. és augusztus 20. között hetente megrendezett programokra az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Ma nyitják a nyarat a szelíd motorosok Alsóörsön

A hamvaiból főnixként feltámadó egykori Harley Davidson Fesztivál ma Open Road Weekend néven nyitja meg a kapuit. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
Új koncertek