Menopauza 1170x180
Budapest 2024. Sep. 06. (20:00)
Jegyvásárlás

Emilio Live koncert


Emilio Live koncert

Emilio-t, az ország egyik legnépszerűbb televíziós személyiségét senkinek sem kell bemutatni, de kevesebben ismerik az ízig-vérig zenészt, akit már a húszas évei elején olyan muzsikusok vittek magukkal a zenekaraikba dobolni és énekelni, mint Babos Gyula, Szakcsi Lakatos Béla vagy László Attila.

Az örök vidám, önironikus jelenség míves zenei pályafutását számos elismerés övezi. 2001-ben elnyerte a brüsszeli Hoelairt Fesztiválon az Év legjobb európai jazzdobosa címet, 2010-ben a Völklingen World of Music verseny elsőszámú énekese, többszörös Fonogram díjas – hogy csak néhányat említsünk ezek közül.

Mindezek fényében nem meglepő tehát, hogy Emilio 2024-ben újra zenekart alapított, ősztől pedig kiváló muzsikus társaival országjáró turnéra indul. Az együttes debütáló koncertjére szeptember 6-án kerül sor a Várkert Bazár színpadán.

Az új dalok mellett modern hangzást kaptak Emilio jól ismert slágerei is – az Emilio Live formáció megmutatja a nagyérdeműnek, hogy a vérpezsdítő soul-funk életérzés örök és nem megy ki a divatból! Az est vendége a varászlatos Radics Gigi, aki duettet is énekel Emilioval.

Közreműködnek: 

Emilio – ének, beatbox, dob

Szentkirályi Jani – gitár

Sárdi Tamás – billentyűk

Vígh Arnold – basszusgitár

Gudics Marcell – dob

Hasenfracz Bernadett – vokál

Vincze Fruzsina – vokál

 

Esőnap: 2024.09.08.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 7 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek