Budapest 2021. márc. 06. (17:00)

FORELAND ZENEKAR – a koncert élő közvetítése a Csili színpadáról


FORELAND ZENEKAR – a koncert élő közvetítése a Csili színpadáról

Foreland zenekar egy pop formáció, tagjai: Moravszki Ákos (ének), Cserkuti Erika (ének), Winand Ádám (gitár/vokál), Boda Zsófia (zongora), Csabai Sándor István (basszusgitár) és Erdélyi Arián (dob).
Az együttest 2017 szeptemberében alakult. Az év végéig két videóklippet is készítettek.
2018. január 3-án kiadták az első EP lemezünket, amin négy feldolgozás hallható akusztikus formában.
Március 18-án első saját szerzeményükkel a „Vágy” c. dallal megnyerték az MTVA által indított AranyCORE zenebajnokságot, aminek köszönhetően augusztus 24-én felléptek a Strand Fesztiválon is.
Több ízben szerepeltek a Petőfi TV-ben, és a Balatoni nyár műsorában is bemutathatták későbbi nagylemezük címadó dalát, az „Ébren”-t.
2019. május 18-án különdíjasok lettek az Öröm a Zene tehetségkutató kecskeméti versenyén.
A LESZ Feszt által meghirdetett versenyen bekerültek a legjobb 15 együttes közé, így díjazott zenekarként vettek részt a kisvárdai fesztiválon.
Egy órás műsorral örvendeztették meg a szilvásszentmártoni F.A.L.U. Fesztivál közönségét.
2020 első fele az otthoni stúdiózásokkal és dalírásokkal telt. Tavasszal az aktuális helyzetre reflektálva kiadták a „Maradok” c. dalt. Ezt követően jelent meg első saját nagylemezük az „Ébren”, 12 track-kel.
Az albummal ismételten több médiamegjelenést zsebeltek be. A Petőfi TV-ben az „Ébren” majd a „Maradj velem még” saját dalaikat játszották el élő adásban a Petőfi Rádióban.

A KONCERT INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ: https://www.facebook.com/events/159775245824772

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Szakszervezetbe tömörülnek a zenészek a Spotify kizsákmányolása ellen

A Zenészek és Szövetséges Dolgozók Szakszervezete (UMAW) a járvány alatt kezdte meg működését, céljukként többek között a streaming platformok méltányosabb díjazásait, az előadóknak járó jogdíjak biztosítását, valamint a kiadókkal való egyenrangú kapcsolatokat és biztonságos fellépés irányelveinek megteremtését...

A zeneipar nincs megmentve – Reagált a Music Hungary Szövetség a kormányinfón elhangzottakra

Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről, a számokat Szentkirályi Alexandra a tegnapi kormányinfón tárta a nyilvánosság elé. Nem sokkal utána a szövetség közleményt adott ki, amely "árnyalja" az ott elhangzottakat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek