Gyál 2023. Jun. 24. (17:00)
Jegyvásárlás

Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje


Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Nyáresti hangulat és varázslatos dallamok az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekarral az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szabadtéri színpadán.

Vadonatúj feldolgozások, modern és old school, pop, rock, valamint jazz muzsika várja a zenekar törzsközönségét és az élő zene rajongóit. Az ünnepi alkalomra rendhagyó hangszereléssel, különlegességekkel és meglepetés előadókkal is készül a zenekar. Az est vendég fellépőjeként „A Dal 2023” könnyűzenei dalverseny résztvevője, a Jazztelen fogja színesíteni a jubileumi rendezvényt.

Az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekar a gyáli Kodály Zoltán Zeneiskola zenekaraként alakult meg 1999-ben. 2007-től az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár saját csoportjaként működik a közösség. A 14 tagú együttes kb. 100 műből álló repertoárján indulók, komoly- és könnyűzenei feldolgozások, magyar és külföldi szerzők művei szerepelnek.

A 15-50 év közötti, Gyálon, illetve a kistérség más településein élő zenészekből verbuválódott zenekar rendszeres szereplője városi ünnepségeknek, a település és a kistérség fesztiváljainak, szabadtéri eseményeinek, s évente több alkalommal ad önálló koncertet a közösségi házban.

A Fúvószenekar célja a gyáli zenekultúra fejlesztése, a hangszeren játszó zenészek támogatása, továbbképzésük megszervezése, a gyáli zeneszerető közönség részére zenei estek, hangversenyek megszervezésével a gyáli zenei élet felpezsdítése.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 000 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a Telekom a Volt helyett

Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a...

A Telekomosok Fesztiválja elnevezésű, az ország különböző pontjain, június 1. és augusztus 20. között hetente megrendezett programokra az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Ma nyitják a nyarat a szelíd motorosok Alsóörsön

A hamvaiból főnixként feltámadó egykori Harley Davidson Fesztivál ma Open Road Weekend néven nyitja meg a kapuit. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
Új koncertek