Mamma Mia!
Veszprém 2023. Jan. 14. (19:00)

Hangvilla-díj 2022 - Gálakoncert


Hangvilla-díj 2022 - Gálakoncert

A Hangvilla idén harmadik alkalommal díjazza a hazai könnyűzenei élet egy kimagasló, sokszínű és elkötelezett fiatal előadóművészét. A 2022-es Hangvilla-díjat az egyik legfoglalkoztatottabb és legsokoldalúbb session zenész, Cserta Balázs veheti át.

Cserta Balázst számtalan formációban hallhatta már a közönség: pop, jazz, kortárs és autentikus népzenei formációk tagjaként is. Színpadra lépett többek között Szirtes Edina Mókussal, Rúzsa Magdival, Bíró Eszterrel, Gájer Bálinttal, Geszti Péterrel, a Jazz+Azzal, Palya Beával és Szvorák Katalinnal. Számtalan lemezfelvétel és színházi alkalmazott zene közreműködője volt már, legyen szó bármilyen fafúvós hangszerről. Emellett számos táncszínházi és prózai előadás, valamint hangfelvétel zenei rendezője és vezetője. 2007 óra tagja a Modern Art Orchestrának, amely a kortárs magyar jazz és jazz nagyzenekarra íródott kortárs klasszikus zenei darabok bemutatására specializálódott.
 
A Hangvilla-díj hivatalos átadására 2023. január 14-én szombaton 19 órakor kerül sor a Hangvilla Nagytermében. Az esten Cserta Balázs különböző műfajokban és formációkban mutatja meg sokoldalú tehetségét, valamint fellép a Budapest Ragtime Band.
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek