Menopauza 1170x180
Budapest 2024. Jul. 11. (20:00)
Jegyvásárlás

Jámbor Ármin Quartet (HU/DE/AT/UA)


Jámbor Ármin Quartet (HU/DE/AT/UA)
Jámbor Ármin fiatal, feltörekvő szaxofonos, aki kora ellenére kifinomult zenei egyéniséggel rendelkezik. Ez nem csak virtuóz játékában mutatkozik meg, de az általa komponált művek is bizonyítják.

Urs Hager zongorajátéka egyértelműen hőseinek kincsesbányából merít ihletet, és már-már humoros csavarral műveli a jazz hagyományát mind zongoristaként, mind zeneszerzőként. Közös kvartettjükben szerepel Philip Zarfl és Oleg Markov, két egyformán elkötelezett, bécsi bázisú jazz-zenész is. A zenekarvezető Jámbor Ármin azok közé sorolható, akik a tradíció szerelmesei. Kimagasló tehetsége már korán megmutatkozott, így lehetősége volt olyan világsztárokkal együtt a színpadra lépni, mint Jim Rotondi, Renato Chicco, Luis Diego Bonilla, John Riley, Alex Sipiagin vagy Rick Margitza. Ezúttal 2023-ban megjelent Absence című saját lemezével érkezik az Opus színpadára.

Közreműködik:

Jámbor Ármin - szaxofon
Urs Hager - zongora
Philip Zarfl - nagybőgő
Oleg Markov - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek