Mamma Mia!
Budapest 2023. Jan. 28. (20:00)

Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands (FR/UK)


Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands (FR/UK)

Shadowlands fantázianévvel jött létre az a kamara- és kortárs zenei projekt, amelyet a régizene, a népzene és a gregorián énekek mellett elsősorban Jackie Berridge festményei inspiráltak.

Az európai kreatív zene három vibráló hangja, a műfajok keresztezésének három rajongója egyezséget kötött: együtt ugranak az ismeretlenbe, bármiféle programadás nélkül. Zenélésüket a kalandok és azok megosztása utáni vágy hajtja. Az új brit szcéna egyik meghatározó zongoristája, Kit Downes kompozíciói a BMC Records több lemezén feltűnt anglomán szaxofonos-klarinétos, Robin Fincker és az ír énekesnő, Lauren Kinsella szerzeményeivel elegyednek, annak jegyében, hogy a zenészek megkérdőjelezzék a lelassítás és a helyes gesztusok fogalmát. A melódiákat csillogó és állandó mozgásban lévő hangzásvilág fénykoszorúja fogja körül. Az árnyékok lassan megnyúlnak és összeolvadnak…

Közreműködik:

Lauren Kinsella - ének
Robin Fincker - tenorszaxofon, klarinét
Kit Downes - zongora

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek