Menopauza 1170x180
Ráckeve 2024. Jul. 04. (19:00)

Pogány Induló | július 4. | Duna-part Feszt


Pogány Induló | július 4. | Duna-part Feszt

Duna-part Feszt. A bejövős fesztivál.

Mitől bejövős? Attól, hogy ide csak bulizni jössz be. Mert aludni otthon is tudsz, nem? Akkor gyere ki a zöldbe, ahol a Duna-parton a kedvenc zenekaraid és DJ-id szórakoztatnak hajnalig. Van élet Budapest határán túl is, sőt. Ne punnyadj, szedd össze magad, és vár az év bulija!
Partra magyar!

Időpont: 2024. július 4-6.
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Te tudod mi az a LIBRARY ZENE? A Qualitons megmutatja...

Te tudod mi az a LIBRARY ZENE? A Qualitons megmutatja...

A tavaly december óta újra aktív The Qualitons tavasszal telt házas koncerten mutatta be negyedik albumát. A Club Eco Vol I. - The Trail mától...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Még mindig nincsenek meg a Balkán Fanatik hangszerei – ősszel az Akváriumban zenélnek, hogy zenélhessenek!

Május 31-én elloptak egy turnébuszt, benne a zenekar – és mások – felszereléseivel. A cuccok azóta sem kerültek elő. A Balkán Fanatik most azt tervezi, hogy csapnak egy fergeteges Balkan-bulit az Akvárium NagyHalljában október 12-én, melynek a teljes bevételét hangszervásárlásra fordítják majd.

Pénteken kezdődik a négy településen átívelő Őrségi Tökfesztivál

Pénteken késő délután a nagyrákosi tájházban és a település kultúrházában kezdődik a 20. Őrségi Tökfesztivál, amelynek programjai a hétvégén négy őrségi településen, Nagyrákoson, Őriszentpéteren, Magyarszombatfán és Szalafőn zajlanak.

Fuss az életedért: Budapestről indul a jubileumi Iron Maiden turné

Az IRON MAIDEN jövőre RUN FOR YOUR LIVES világkörüli turnéját Budapesten indítja május 27-én, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte.
Új koncertek