Mamma Mia!
Budapest 2023. Mar. 03. (19:00)
Jegyvásárlás

Silver Kvartett


Silver Kvartett

A Silver Kvartett, a Danubia zenekar művészeiből alakult fafúvós együttes, immár 3 éve.


Folyamatosan bővülő változatos repertoárunkkal, közönségünk interaktív bevonásával, társművészetek segítségül hívásával, egyedi köntösben, igyekszünk különleges koncertélményeket nyújtani. Számos megjelenésünk volt már neves koncerthelyszíneken. Tematikus műsorainkkal, fiatalos lendületünkkel a szakmai minőség mellett a zene iránti alázatot, szeretetet igyekszünk átadni a fiatal és az idősebb korosztály számára egyaránt. 

Az este folyamán elhangzó magyar műsor kiemelt produkciónk, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a kevésbé játszott, de ugyanakkor nagyszerű művek bemutatására (például Lajtha Kvartett). 

Hanics Katalin zongoraművésznővel kiegészülve, mint állandó kamarapartnerünk színesíti az estet. 

 


 

Műsor:

Sárközy István: Zsoltár és játék fafúvós kvartettre

Balázs Árpád: Suite – I. Recitativo, II. Burlesca e Arietta,

III. Danza) - Mucza Gabriella (fuvola, piccoló)

Petrovics Emil: Passacaglia in Blues - Losonci Luca (fagott) Lajtha László: 4 Hommages fúvós kvartettre Op. 42. I-III. tétel Ránki György: Don Quijote et Dulcinea - Pintér Kata (oboa) Weiner Leó: Peregi verbunk - Katrin Mátyás (klarinét) Balassa Sándor: Csepeli kvartett III. tétel

 

Fellépők:

Mucza Gabriella – fuvola, piccolo 

Pintér Kata – oboa

Losonci Luca – fagott

Katrin Mátyás – klarinét

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek