Mamma Mia!
Budapest 2023. Mar. 10. (19:00)
Jegyvásárlás

Tímár Sára és zenekara: Népdallá vált Petőfi versek


Tímár Sára és zenekara: Népdallá vált Petőfi versek

Tímár Sára és zenekara Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából készített egy új műsort, amelyben a költőóriás népdallá vált verseit szerkesztették egybe.

Petőfi Sándor verseit a hagyományos paraszti kultúrában előszeretettel énekelték, amelyek így népdalként éltek tovább a köztudatban.

Tímár Sára és zenekara Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából készített egy új műsort, amelyben a költőóriás népdallá vált verseit szerkesztették egybe.

3 fő alkotó (zene, koreográfia, rendezés) (amennyiben releváns)

A műsorban közreműködik Zrínyi Gál Vince színművész.

 

Tagok Tímár Sára – ének Szabó Dániel – cimbalom, ének Nyitrai Tamás – hegedű Fekete Márton – brácsa Lelkes András – bőgő Hargitai-Halászi Lehel – furulya, ütőgardon

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 000 Ft
II. Árkategória : 2 400 Ft
III. Árkategória : 2 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek