Szécsi Pál 80
Veszprém 2024. Jul. 17. (21:00)
Jegyvásárlás

Veszprémfeszt 2024: CARAVAN PALACE


Veszprémfeszt 2024: CARAVAN PALACE

Caravan Palace

História Kert (esőhelyszín: VeszprémAréna)

A Caravan Palace francia elektro-swing csapat, 2008-ban jelent meg a világ zenei térképén. Három párizsi zenész szerencsés találkozásából született, akik azzal az eltökélt szándékkal hívták életre a formációt, hogy itt ötvözik önálló zenei produktummá két szenvedélyüket, az elektronikus zenét és a vintage jazz-hangzást. 

Hatásaik között egyaránt tetten érhető Django Reinhardt, Lionel Hampton és a Daft Punk is, szerzeményeikben a harmincas évek fekete-fehér filmjeinek hangulatát idéző hangbetétek, cigány népzenei elemek, swinges futamok és elektronikus groove keverednek.

Egyedülálló zenei mixével  a Caravan Palace egy évtized leforgása alatt a párizsi jive szcéna szenzációjából a világ színpadainak népszerű előadójává vált, felléptek többek között a Coachella, a Glastonbury, a Paléo és a Rock en Seine fesztiválokon is, dalaikat eddig több, mint 2 milliárd alkalommal töltötték le a rajongók. 

A jelenleg háromtagú együttes eddig négy studióalbumot jelentetett meg, legújabb munkájuk a MAD címet viselő lemez 2024 tavaszára várható. Az ötödik sorlemezből vadonat új single ad ízelítőt, amelyen a zenekar jellegzetes hangzásvilágának talán eddigi legkiforrottab teljesítményét hallhatjuk. 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
Új koncertek