Budapest 2023. Sep. 03. (19:00)

Zsidó Kulturális Fesztivál: Malek Andi soulistic koncert Szulák Andreával


Zsidó Kulturális Fesztivál: Malek Andi soulistic koncert Szulák Andreával

25. Zsidó Kulturális Fesztivál

2023. szeptember 3-12.

MALEK ANDI SOULISTIC KONCERT SZULÁK ANDREÁVAL

2023. szeptember 3. (vasárnap), 19.00

Rumbach utcai Zsinagóga

 

SZEFÁRD VAGY JAZZ? VAGY MINDKETTŐ?

A Malek Andrea énekesnő-színésznő és Jáger Bandi jazz-zongorista, zeneszerző, producer művészi találkozása nyomán 2016-ban megalakult Malek Andi Soulistic immár visszatérő fellépője a Zsidó Kulturális Fesztiválnak.  

A világszínvonalú zenészekből álló zenekar játékának különleges lüktetése és kifinomult hangszerelése teszi a Malek Andi Soulistic együttest a magyarországi jazzvilág egyik legsokoldalúbb és legkiválóbb formációjává.  Arról nem is beszélve, hogy Malek Andrea, a Máté Péter-, Artisjus- és Emerton-díjas színésznő-énekesnő különleges érzelmi kisugárzása és szívből, lélekből fakadó előadásmódja még felejthetetlenebbé teszi az együttes koncertjeit.

Ezen az estén a Malek Andi Soulistic azt a műsorát adja elő, amellyel kirobbanó sikerrel szerepelt Spanyolországban a cordobai Szefárd Zenei fesztiválon. A program különlegessége, hogy azóta ezt a műsort magyar közönség nem hallotta, az együttes most először a Rumbach utcai zsinagógában adja elő ezt az összeállítást.  Az est második részében a legszebb magyar és izraeli dalok csendülnek fel, hiszen a zenekar küldetésként fogja föl a magyar dalok és népdalok mellet a zsidó zene és kultúra dallamkincsének ápolását és közvetítését. 

Az est művészvendége Szulák Andrea, aki nemcsak szólóban énekel majd, hanem hallhatjuk őt Malek Andival is duetteket énekelni. A két eltérő karakterű, különböző hangú énekesnő színpadi találkozása nem mindennapi zenei érdekességet ígér! 

A zenekar tagjai:

Malek Andrea – ének; Jáger Bandi – zongora; Hárs Viktor – nagybőgő; Lakatos Peczek András – dob. Vendég: Szulák Andrea – ének.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Jön, jön, jön a második Denagyvilág fesztivál Szigetmonostoron

Jön, jön, jön a második Denagyvilág fesztivál...

A fesztivál az első és rendkívül sikeres „próbaszezon” után idén már rendes üzemmódban 2024. július 5-7. között várja a közönséget...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...

Zene naplementéhez: nappali teraszbulik az A38-on

Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.
Új koncertek