Menopauza 1170x180
Budapest 2024. Sep. 08. (20:00)
Jegyvásárlás

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Dés László koncertje a Dohány utcai zsinagógában


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Dés László koncertje a Dohány utcai zsinagógában

Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. Ki ne ismerné az olyan nagy Dés-slágereket, mint a Nagy utazás, a Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Legyen úgy! Mi vagyunk a grund!…? A Dohány utcai zsinagógában a legismertebb dalait válogatja össze, és elhangzanak számok az Éjféli járat című, legutóbbi lemezéről is.

Básti Juli, Tóth Vera, Geszti Péter és Wunderlich József lesznek a vendégei, akikhez szoros munkakapcsolat fűzi.

Básti Julival a közös munka a Hallgass kicsit című lemezzel kezdődött, majd a legendás Férfi és Nő produkcióval folytatódott, újabban pedig az Így öten! című műsorral lépnek föl az ország nagy koncert0színpadain. Tóth Verához is régi szakmai kapcsolat fűzi, először egy jazz produkcióban találkoztak, és a Nagy utazás című országos koncertturnén már őt hívta állandó vendégnek. Geszti Péterrel olyan nagy musicalsikereket jegyeznek, mint A dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk, s mivel sok Dés-dal szövegét Geszti Péter írta, a közös fellépésük mindig szenzációs. Wunderlich József az említett A pál utcai fiúkban Boka Jánost alakítja, kiváló színész és kivételes muzikalitással megáldott, remek hangú énekes.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 3 900 Ft
II. Árkategória : 5 900 Ft
III. Árkategória : 7 900 Ft
IV. Árkategória : 8 900 Ft
V. Árkategória : 10 900 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek