Menopauza 1170x180
Budapest 2024. Sep. 11. (20:00)
Jegyvásárlás

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Kern András estje - Te majd kézenfogsz...


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Kern András estje - Te majd kézenfogsz...

A Kossuth-díjas színművésznek negyedszázada jelent meg az első lemeze, rajta a Másik János által szerzett, és azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az ország egyik legnagyobb színművésze énekesként is rendkívül eredeti előadó, sajátos karakteréhez nagyon jól passzol a kissé rekedtes, azonnal felismerheő énekhangja.

A mostani műsorban a közönség közkedvelt régi és új dalok hall majd szellemes történetekkel együtt, hiszen Kern András még a számok közötti átvezető szövegeket is felejthetetlenül adja elő. Elhangzik többek között a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj, s nem maradhat ki a Lövölde tér sem.

Kern Andrást Falusi Mariannhoz régi barátság fűzi, de a művésznő most először vendégeskedik Kern-koncerten. Ellentétben Hernádi Judittal, akivel Kern András régóta alkot egy párt a színpadon, közös lemezük is megjelent „Kernádi” címmel.

A műsor zenei producere Heilig Gábor, több Kern-dal zeneszerzője és szövegírója, aki ezen az estén gitározik, énekel is. A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 3 900 Ft
II. Árkategória : 5 900 Ft
III. Árkategória : 7 900 Ft
IV. Árkategória : 8 900 Ft
V. Árkategória : 10 900 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek