70-60-40-10

2017/08/16  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Aki kitalálja, hogy mi közük van a fenti számoknak egymáshoz, elmehet a koncertre (ha vesz jegyet)...!

70-60-40-10

De inkább elmondjuk...

Több évfordulót is ünnepelnek a magyar rockélet emblematikus alakjai január 6.-án
a Papp László Budapest Sportarénában. A három részből álló, nagyszabású buli sokféle műfajt ölel fel, de a fő csapásirány a rock!

Vikidál Gyula színész-énekes az est első részében ünnepli 70. születésnapját. Ehhez hívott vendégeket is, rockoperákból, musicalekből adnak elő, de lesznek számok a művész rocker-korszakából is a régmúltból. Így Koppány és Jean Valjean dalai mellett lesznek Dinamit, P-Mobil és P-Box nóták is.

A második rész Zeffer Andrásé. A virtuóz billentyűs-énekes 60. születésnapján 40 éves munkásságának legfontosabb zenekarai lépnek színpadra. Rengeteg vendég érkezik, akik mind valamilyen formában együtt dolgoztak vele az elmúlt évtizedekben. A leukémiát 10 éve legyőző zenész példát mutatva töretlenül alkot tovább.

Ennek bizonyítéka lesz a harmadik rész is, amelyben most 10 éves, Fonogram-díjas Mobilmánia (Zeffer jelenleg is működő együttese) ad fergeteges koncertet eddig megjelent lemezeinek zenei anyagából szimfonikus nagyzenekarral és egy gyerekkórussal kiegészülve. Különleges módon emlékeznek meg egykori énekesükről, a 2008-ban elhunyt Tunyogi Péterről is, aki tíz év ezelőtti halálával óriási űrt hagyott maga után.

Vikidál Gyula, Dinamit, Zeffer András, Mobilmánia, koncert, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek