Milyen az Akela új dobosa?

2017/02/28  ·   Ajánló   ·  FL

Évek alatt hagyománnyá vált Farkas Farsang, most a Dürerben lesz. A március 4-i program még az eddigieknél is izgalmasabbnak ígérkezik, hiszen az estét ez alkalommal nem más, mint az ALMA EGYÜTTES nyitja majd meg :)

Milyen az Akela új dobosa?

 

Aztán a páratlan bemelegítés után indul a véresen komoly farkas-mulatság, ahol jobbnál-jobb fellépők váltják majd egymást a színpadon. Így zenél többek között az álruhába bújt rajongóknak a Continoom és a Rozsda, valamint a Patriots Rock Band után az Alcohol, végül pedig a buli névadója és szervezője, az Akela csapata is. Az idei Farkas Farsang azonban még az Alma Együttes fellépésén túl is tele lesz különlegességekkel, ugyanis itt mutatkozik be az Akela új dobosa is. Az Akela-koncertután sem zár még be a ház: éjféltől a Feuer Frei (Rammstein tribute) húzza majd a talpalávalót, a koncertek után pedig Dj Kecske zenél hajnalig!

 

Aki ismeri a farkastörténelmet, az tudhatja, hogy az AKELA zenekar sosem volt a próbák fenevada. Most sem sikeredett ez másképpen, hisz’ szem-, fog- és fültanúk állítása szerint: 1 db, „csonka” próbát követően lökik az új farkasbőrpüfölőt az éhes/szomjas farkasok közönsége elé.

Az új dobost – Nagyfi Marcellnek hívják.

Metál-családból származik.:

Faterja, Nagyfi László (ős-Pokolgép, Omen), aki az Akela debütáló (Fenevad) albumának zenei rendezője címmel is büszkélkedhetne.Nagybátja, Nagyfi Zoltán (ex-Beatrice, ex-SzekeresProject, ex-Ossián, Omen) maga is jó pár Akela-bulit dobolt végig. A '90-es évek elején többször kisegítette a bandát, volt, hogy kezdés előtt 1 órával hívták el egy tatabányai előadásra. Az első (önálló), „Rockernek születtem” turnéra pedig már félhivatalosan is taggá avanzsált.

Hosszas nyomozói munkálatok után, sikerült a Banda ordibátorát, KatonaZászlót „meginterjúvolni”:

– Milyen az új dobos?

– Tök jó fej, qrva jól néz ki – egy csomó csajt fog bevonzani. Csecsemőkora óta ismerem. 7évesen, egy házi bulin, a Fekete Gyulával duóban elénekelte a „Cigánylány” c. dalt... Életem egyik legjobb élménye volt …

– De hogy dobol?

– Ki a f…t érdekel. Majd te és a hozzád hasonló zeneesztéta/riporter/kritikusok/… +fejtik… Szerintem jó lesz … Majd húzunk rá egy mentőövet.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek