Idén vízparton futják a Rockmaratont

2015/03/01  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A rendezvény születésnapja – na meg a többi fesztivál által teremtett kihívások – alkalmából a rockvakáció nem csak új helyszínen lesz, de az infrastruktúra szempontjából is jelentős változásokat ígérnek a szervezők.

Idén vízparton futják a Rockmaratont

Az egy dolog, hogy elfoglalnak egy szigetet a Dunán (a természet lágy ölén, az ország közepén ez maga lesz a rock-metál paradicsom, a dunaújvárosi Szalki-szigeten), de mi vár még a maratonon indulókra?

  • Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt saját stranddal egy biztonságos holtágnál.
  • Betonutak, rengeteg parkolóhely, telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol vécével (atoi-toi szagnak lőttek, ha érted, mire gondolunk...).
  • A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is építenek a 120 fellépő bandának
  • A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban.
  • Jöhettek motorral vagy akár lakókocsival is, de a környéken sok olcsó kollégiumi szálláshely is rendelkezésre áll.
  • Az új helyszín a Kárpát-medence minden pontjáról könnyedén megközelíthető autóval és vonattal is, és a MÁV-Start jóvoltából 50% vasúti kedvezmény jár minden fesztivállátogatónak.

Egy évre költöznek ide, és hogy a földijeik, a baranyaiak se járjanak rosszul, nekik a fesztivál megtérít 4000 forint útiköltséget. (A mai napnál régebben kiállított baranyai lakcímkártyával a pécsi PartyZoo jegyirodában március 2-től a hetijegy számukra csak 8.990 Ft, a napijegy csak 1.990 Ft)

A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért tudjátok megváltani, és már megvásárolhatjátok a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérletet, valamint a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass-t is.

A SZÉP Kártyások se aggódjanak, márciustól elindul az elővételes rendszer az ő számukra is.

A szervezők egyelőre adósok még több tucat zenekarral, köztük néhány külföldi bandával, a részletes napi beosztással, valamint az új weboldallal, de ahogy az öreg vasutas mondja, ami késik, az jön...


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek