Megvan a napi bontás a Novarock fesztiválra!

2017/02/06  ·   Fesztivál   ·  Simonyi Éva

A Novarock fesztivál idei felhozatala alapján az elmúlt évek egyik legjobb bulijának ígérkezik: a lineupban megtalálhatók a legnagyobb nevek a skate-pop-punktól egészen a legzúzósabb metalig. Már elkészült a napi bontás is, napijegyek még korlátozott számban kaphatók!

Megvan a napi bontás a Novarock fesztiválra!

Már a “nulladik” napnak is igen erős a felhozatala: az ausztrál hardrock banda, az Airbourne a legújabba albumát hozza el nekünk: a 2016-os Breakin' Outta Hell nekem néhol egészen AC/DC-s hangzással bír, biztos óriásit fog szólni élőben! A Five Finger Death Punch Amerikából jön el hozzánk: a heavy metal rajongóknak nagy nap lesz ez, ugyanis az amerikai banda nem sokszor látható errefelé! A Linkin Park visszatérő vendég a fesztiválra (idén negyedjére lép fel a Novarockon), míg az angol Fatboy Slim először látogat el ide. Kissé kilóg a sorból a spanyol La Pegatina, de ha valakinek táncolhatnékja van, annak biztosítani fogja a bulit a rumba-ska zenekar! És ez még csak a bemelegítő nap!

Az első teljes nap igen szépen indít: a 90’-es/’00-es évek meghatározó skate-pop punk zenekara, a blink-182 idén a Grammy-díjra jelölt California albummal turnézik, míg a Slayer a 35 éves pályafutása alatt kiadott igencsak tekintélyes diszkográfiából tudja majd összeválogatni a setlistjét. Az A38-on februárban (már most soldout) koncertet adó The Dillinger Escape Plan az idei turné után végleg feloszlik, így a rajongóknak ez egy kötelező koncert, nézzétek meg őket, amíg még van rá lehetőség! Az Architects a metalcore műfaj egyik kiemelkedő jelensége, a tavalyi dürerkertes (szintén soldout) buli után a magyar rajongóknak most sem kell messzire utaznia, hogy ismét láthassa őket!

 

A második nap esti nagykoncertjét a System Of A Down fogja adni, de kijut erre a napra is a metalcore-ból: az Of Mice and Men és a Sleeping With Sirens koncertjeire lesz érdemes elnézni, illetve a pop-rock Pierce The Veil is igen jónak ígérkezik (a tavalyi dürerkertes koncertjük után bármikor szívesen megnézem őket, lendületes, fiatalos, jókedvű banda).

Ami számomra újdonság: Rag'n'Bone Man. A brit dalszerző-énekes soul-hangja csodálatos változatosság lesz a metálsokaságban.

Szombaton is kapunk egy kis punkrockot: a Green Day a Revolution Radio című 2016-os album európai turnéja során lép fel a zárónapon, míg a Simple Plan a 15 éves jubileumi turné során látogat el a Novarockra.

 

A teljes fellépő-lista napi bontásban:

 

Szerda, 06.14

Linkin Park

Fatboy Slim

Five Finger Death Punch

Airbourne

La Pegatina

 

Csütörtök, 06.15.

blink-182

Slayer

Pendulum live

In Flames

Good Charlotte

Alter Bridge

A Day To Remember

Me First and the Gimme Gimmes

Mastodon

Architects

Gojira

Danko Jones

The Dillinger Escape Plan

DevilDriver

Avatar

Shame

 

Péntek, 06.16.

System Of A Down

Prophets Of Rage

Beginner

Knife Party

Rag'n'Bone Man

 187 Strassenbande

 Of Mice and Men

SSIO

Pierce The Veil

Wakrat

Sleeping With Sirens

Four Year Strong

Dawa

Jamaram

 

Szombat, 06.17.

Green Day

Rancid

David Hasselhoff

Sabaton

Broilers

Simple Plan

Hatebreed

Epica

Suicide Silence

Feine Sahne Fischfilet

Eskimo Callboy

Black Inhale

Wendi's Böhmische Blasmusik

Nektek is megjött a kedvetek hozzá?

A jegyeket már be tudjátok szerezni az alábbi linkre kattintva: http://www.novarock.at/

Kapcsolódó cikkeink:

System Of A Down, Green Day, Linkin’ Park, Blink-182...

Ott lesznek a Novarockon: Blink-182

A repülőszerencsétlenség, ami megváltoztatta a dolgokat – a blink 182-sztori folytatása

Metal a Novarockon: Architects

A Green Dayt is láthatjuk az idei Novarockon (is)!


 


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek