Budapest 2017. Aug. 10. (20:00)

Pankastic! - Jazzy Tower


Pankastic! - Jazzy Tower

A Pankastic! már fennállásának első éve után kimagasló sikereket ért el. Üde színfoltként tűnt fel a magyar könnyűzenei palettán. A zenekar a legelső napoktól kezdve gyümölcsöző munkát folytat Kálmán Tamás zeneszerző és dalszövegíróval, aki több neves hazai előadó slágerét is jegyzi.

Eredeti stílusuk, amelyet Django-popnak neveztek el, a „boldog békeidők” jazz-es hangzásvilágát ötvözi a modern pop és világzene egyediségével. A zenekar énekesnője Pálmai Panna, aki különleges hangja mellett a közönséget minden alkalommal derűs, energikus előadásmódjával is megragadja. A magas színvonalú hangszeres előadásról és a különleges hangzásról Csurkulya József cimbalmos, Vázsonyi János szaxofonos, Kardos Dániel gitáros, Lombos Pál bőgős és Nagy Zsolt dobos gondoskodik.

A zenekar sikere már az első percben sem volt kérdés, hiszen bemutatkozó koncertjük a Budapest Jazz Club színpadán teltház előtt zajlott. Legelső rádiós slágerük, a Tavasz, nyár, ősz, tél a Petőfi Rádióban debütált. 2015 újabb sikereket jelentett a zenekarnak, hiszen az A Dal című műsorba beküldött Kicsi a világ, de nagy világ című szerzeménnyel több mint háromszáz nevező közül bekerültek a legjobb harminc közé, majd a második fordulóba is továbbjutottak. 2015-ben a zenekar első kislemeze is megjelent. Az album turnéja a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében zárult 1.400 néző előtt, ahol a Pankastic! saját  szerzeményeit a Budafoki Dohnányi Zenekarral adta elő, olyan neves előadók mellett, mint Hajós András, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill és a francia-kanadai Tcha Badjo zenekar. 2015 decemberében vették fel közös dalukat Oláh Gergővel, amelyet számos zenei tv csatorna és rádió is sugároz. A zenekar többször aratott hangos sikert külföldön is. Első nagylemezüket a MOM Kulturális Központban mutatták be.  A Pankastic! rendszeresen koncertezik fesztiválokon, budapesti és vidéki klubokban.

A Jazzy-programjegy tartalmazza: a MAHART hajós transzfert, egy welcome italt, a koncertet és a víztoronylátogatást!

Menetrend a Jazzy-koncertre – A KIKÖTŐ A VIZES VB MIATT VÁLTOZHAT!

Vigadó tér (5-ös kikötő) indul 18:45, Batthyány tér (2-es kikötő) 18:55, Szent István park (1-es kikötő) 19.10, Margitsz. Szabadtéri Színpad és Víztorony érkezik 19.20   

Visszaút

Margitsz. Szabadtéri Színpad és Víztorony indul: 22:30, Szent István park (1-es kikötő) 22:40,
Batthyány tér (2-es kikötő) 22:55, Vigadó tér (5-ös kikötő) érkezik: 23:00

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek