Menopauza 1170x180
Fotó: Raktárkoncertek/Instagram

Ahogy a Quimby, az AWS is a frontembere nélkül állt fel a raktárkoncerten

Júliusban írtuk meg, hogy Siklósi Örs sajnos lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, szeptemberben pedig arról számoltunk be, hogy Kiss Tibi nélkül lépett fel a Quimby a raktárkoncert felvételén.
 
Fotó: AWS/FB

A frontember betegsége miatt az AWS is visszavonul egy időre

Nemrég arról adtunk hírt, hogy Kiss Tibi terápiája miatt törölte 2020-as fellépéseit a Quimby, sajnos most ismét egy élvonalbeli zenekar közölte, hogy átmenetileg kénytelenek hátat fordítani a közönségüknek.
 
 
Kanizsa Feszt

Lesz Kanizsa Feszt: Magyarkanizsán!

Szerbia enyhített a megszorításokon és lehetővé tette a szabadtéri rendezvények megtartását, így kicsit irigykedve nézzük a dátumot. Ami a határ ezen oldalán is jó hír ebben, hogy a magyar zenekarok egy kis levegőhöz juthatnak.
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
Éveken keresztül rosszul tudtuk, miről szól az Eurovízió

Éveken keresztül rosszul tudtuk, miről szól az Eurovízió

"Magyarország 2020-ban hosszú idő után nem küld versenyzőt az Eurovíziós Dalfesztiválra, amit ezúttal Rotterdamban rendeznek májusban. Kár, mert az idei mezőnyt elnézve jó lett volna, ha még több magyar néző látja, mennyire szórakoztató dologként fogják fel ezt az egész "versenyt"...
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
 
Új zenekarral fiatalít Galambos Dorina

Új zenekarral fiatalít Galambos Dorina

A Diorával az énekesnő a fiatalabb korosztályt szeretné megcélozni, így a hamarosan megjelenő EP dalai leginkább róluk és az őket érintő témákról szólnak.
 
Ott voltál májusban az AWS-koncerten a Parkban?

Ott voltál májusban az AWS-koncerten a Parkban?

Az AWS májusban a Budapest Parkban adott nagyszabású koncertet, melyen a tavaly megjelent Fekete részem nagylemez dalai mellett a zenekar teljes repertoárjából elhangzottak a legismertebb dalok.
 
Az AWS frontembere lazít egy kicsit

Az AWS frontembere lazít egy kicsit

Siklósi Örs, az AWS frontembere akusztikus koncertet ad az Ellátóházban. Zúzás akusztikban? Hogy is van ez?
 
AWS

Új klip, és nyárbúcsúztató veretés az Eurovíziót is megjárt AWS-től

Mindenkinek vannak felejthetetlen fesztiválos koncertélményei vagy akár emléke arról, hogy milyen a szabadság érzését megtapasztalni egy pohár itallal a kézben, majd kikötni valamelyik színpadnál hajnalban együtt ugrálva idegenekkel, mint ezer éves cimborák. Csak aztán jön a...
 
Viszlát nyár! Tényleg ezzel búcsúztatja a nyarat az AWS

Az AWS-nek nem kell kitalálnia mást augusztus végére: Viszlát nyár!

Viszlát nyár! – hangzik el a zenekar legismertebb dalában, mellyel megjárták a nemzetközi Eurovíziós Dalfesztivált is. Most azonban együtt lehet üvölteni a refrént augusztus 30-án a Barba Negra Track-ben, hogy közösen búcsúztassuk az idei nyarat.
 
Hopplá Zenei Fesztivál

Hopplá! Egy zenei fesztivál profi és kezdő zenekaroknak

Az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre július 5-én és 6-án Szentgotthárd népszerű, tehetséges kezdő zenekaroknak is helyet adó programsorozata a Hopplá Zenei Fesztivál, ahol ezúttal az AWS, az Aurora, a Kowalsky meg a Vega és a Karthago is tiszteletét teszi.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek