Látványos produkcióval tér vissza a NOX

A zenekar – hosszú szünet után – újra aktív, nemrég jelent meg az új lemezük, és november 27-én egy látványos produkcióval a színpadra is visszatér a csapat a Papp László Arénában.

Látványos produkcióval tér vissza a NOX
Fotók mind: Zorall/FB

Zorall, Sex Action, Action, Love: Szasza 55 a Track-ben

Az 55. születésnapját Szendrey Zsolt Károly "Szasza" – valamint rokonai, barátai és zenésztársai – egy életműkoncerttel ünnepli május 10-én a Barba Negra Trackben.
 
Fotó: Pexels.com

A karácsonyi depi ellen

November eleje óta "ömlik ránk" a karácsony, ennek részeként a közösségi médiában is boldog, nagy családokat, rengeteg ajándékot megörökítő képeket látunk, és ezek képesek elbizonytalanítani egy egyedülállót, illetve torzult énképhez vezetnek – nyilatkozta Makai Gábor...
 
 
Fotó: laut.de

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.
 
Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Augusztus 9-12 között ismét nagyágyúk koncerteznek Fonyódon, a már hagyományos, minden évben nagysikerű RockBalaton keretében. A fesztiválon csak és kizárólag élő zene van, tátogás nincs.
 
ROCK ON FEST: itt vannak az újabb nevek!

ROCK ON FEST: itt vannak az újabb nevek!

A BARBA NEGRA TRACK nyárzáró turnusának ismét elengedhetetlen eleme lesz a Rock On Fest. A közönség immáron 5. alkalommal élvezheti a két napos, ingyenes rock fesztivált, melyen hagyományosan a magyar rock élet színe-java képviselteti magát.
 
Felléphetsz az év legmocskosabb szilveszteri buliján!

Felléphetsz az év legmocskosabb szilveszteri buliján!

Az idei évet együtt búcsúztatja az Action és az Alcohol. Miközben mindkét csapat nagylemeze készül, a szervezés nem pihenhet: az év végi banzájra további fellépők kerestetnek!
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek