A Budafoki Bornapok fiatal zenekarokat keres

Az idén 7 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget teremtenek olyan fiatal zenészek, zenekarok számára, akik szívesen megmérettetnék magukat, a legjobbaknak pedig, hogy kipróbálhassák, milyen nagy közönség előtt játszani.

A fotó uillusztráció (Brett Sayles/www.pexels.com)
Fotó: Szombat.org

Zsinagógák Hete: Bernsteintől Leonard Cohenig filmzenék – és sóletfesztivál

A hagyományosnak számító Sóletfesztivállal nyitja meg idén a Zsinagógák Hete rendezvénysorozatot az EMIH-Magyar Zsidó Szövetség.
 
Budapest új hangversenyterme

Budapest új hangversenyterme

A Budafoki Dohnányi Zenekar a hazai és nemzetközi koncertélet állandó szereplője. A sokszínű, izgalmas zenei élményeket nyújtó fellépések mellett a zenekar mindig különös figyelmet fordított budafoki közönségére, koncertjeire. És most úgy döntött, az EMMI-től kapott támogatás...
 
 
Kocsis Zoltánra emlékezik a zongoraművész születésnapján a Budafoki Dohnányi Zenekar

Kocsis Zoltánra emlékezik a zongoraművész születésnapján a Budafoki Dohnányi Zenekar

A Budafoki Dohnányi Zenekar is csatlakozott a kezdeményezéshez: egy dedikáltan az alkalomra összeállított online koncerttel a Megérthető zene sorozat részeként Bartók A csodálatos mandarin című szvitjével kívánnak emlékezni és tisztelegni Kocsis Zoltán előtt.
 
Légtornászok, táncosok, 160 fős kórus: így karácsonyozik a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar

Légtornászok, táncosok, 160 fős kórus: így karácsonyozik a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar

Légtornászokkal, táncosokkal és 160 fős kórussal ad karácsonyi koncertet a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus zenekar december 28-án a Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve, a Papp László Budapest Sportarénában rendezett kulturális eseményen 2000 rászoruló ember, köztük sok...
 
18 nap, 33 program: 45. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál

18 nap, 33 program: 45. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál

Nem csak a fesztivál jubilál – a mostani rendezvénynek otthont adó Klauzál Ház is évfordulózik: a felújítása óta 15 év telt el. Május 9-26. a legkülönfélébb zenei és kulturális programokból válogathatnak a lokálpatrióták és az odaérkező vendégek.
 
XXII. kerület, figyelem: lehet jelentkezni az első budafoki Ki Mit Tud-ra!

XXII. kerületiek, figyelem: lehet jelentkezni az első budafoki Ki Mit Tud-ra!

2019 február 23-án a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ ad helyet az első budafoki Ki MIt Tud-nak.
 
 
Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotó: TV2

Radics Gigi is fellép Quincy Jones különleges budapesti koncertjén!

A zenész márciusban ünnepli majd 85. születésnapját, ez alkalomból mindössze két nagyszabású koncertet ad Európában, ezek egyike lesz a magyarországi fellépés – írja az Index kultrovata.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek