A filmtörténet egyik legnagyobb alkotásából készült táncjáték Miskolcon

"I think this is the beginning of a beautiful friendship" – ezt az idézetet sokan a Macskajajnak tulajdonítják, holott eredetileg a Casablanca című film zárómondata. A Casablanca pedig – Szabó István, filmrendező szerint, és mi hiszünk neki – a filmtörténet egyik legnagyobb alkotása – most először készül táncszínházi előadás Kertész Mihály legendás mozijából.

Fotó: Miskolci Balett
Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call...

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zene a 158-as barlangból – Buddha-passió a Müpában

Április 14-én az Oscar- és Grammy-díjas világhírű kínai zeneszerző, Tan Dun koncertjével ért véget a negyedik Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek, amelyen Budapest tizenhat különböző pontján több mint nyolcvan program idézte meg a névadó Bartók Béla szellemiségét.

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel fel szerte a világon – érkezett péntek este az MVM Dome-ba. Nem kritika, hanem hangulatjelentés következik.
Új koncertek