Jöhet egy jég dupla valamivel? Megjelent Curtis és Charlie közös dala

A Sztárban Sztár hatodik élő showjában Curtis egyik legnagyobb ikonja, Charlie bőrébe bújva adta elő a „Mindenki valakié" című rock 'n' roll örökzöldet. Ez volt a gyönyörű barátság kezdete...

 Megjelent Curtis és Charlie közös dala
Fotó: Plázs

Majka & Curtis, BSW, artisták és partyhajó hétvégén a Plázson

Majka & Curtis valamint BSW koncerttel jelentkezik hétvégén a Plázs, de ismét útra kel a Bahart és Plázs közös partyhajója is, Metzker Viktóriával a fedélzeten.
 
Curtis és BLR újra együtt – örülhetnek az újpestiek

Curtis és BLR újra együtt – örülhetnek az újpestiek

Egy ideje külön utakon építik karrierjüket, most viszont újból együtt zenélnek. A „Tudja az ég" című kollab Curtis ma megjelent, „Spíler" című kislemezén szerepel.
 
 
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
Fotó: Curtis/FB

Too much: Curtis kiszáll

Már szinte minden online napilap beszámolt róla, úgyhogy mi sem maradhatunk le: a rapper az Instagram-oldalán jelentette be, hogy lemondja a hátralévő lekötött fellépéseit – kivéve egy-két tévés szereplés. (Nem irigyeljük a menedzserét...)
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Rt.

Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban
 
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
A Swing à la Django, Lotfi Begi,Tarján Zsófi és Curtis csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

Lotfi Begi, Tarján Zsófi, Curtis és a Swing a la Django csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra – a nem mindennapi ötletért pedig a Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.
 
Los Angelesben díjazták Curtiséket

Los Angelesben díjazták Curtiséket

A Los Angeles Film Awards legjobb videóklip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám klipjét, amely 2 hónapja debütált, és már több mint kétmilliószor pörgették a YouTubeon.
 
Fotó: sorozatwiki

Keresik a kámforrá vált Curtist

Egyelőre nem tudni, mi történhetett Curtissel, a TV2 egészen az élő műsor kezdetéig várt a rapperre, de Széki Attila nem érkezett meg a stúdióba, a csatorna szűk szavú közleménye szerint ezzel számára véget ért a Sztárban Sztár műsora.
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek