Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Tavaly a Velencei-tónál táncoltatta meg a közönséget, idén Szegedet választotta a jamaicai zenész Sean Paul, aki a SZIN 50-edik szülinapjának ajándéka lesz a rajongók számára.
 
Fotó: Akon/Twitter

Akon lesz a Campus Fesztivál sztárfellépője

Igen sokat kellett várni a 2018-as Campus Fesztivál fellépőinek listájára, de végre lehullt a lepel. Összesen négy külföldi látogató és megannyi magyar kedvenc lesz látható és hallható a Nagyerdőben.
 
 
fotó: The Sun

SZINesedik a program Szegeden

Az idén 50. évfordulóját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok is bedobott a nagy hazai közösbe két sztárfellépőt augusztus végére. Egyikük sem újonc itthon, így biztos, hogy hangulatos bulikat raknak össze.
 
A The Sign /FB

A hét debütáló magyar klipjei

Egy fiatalos újdonsággal, egy szuperprodukció remix változatával és egy kreatív koprodukcióval indítjuk a hetet.
 
Majka & Curtis: márciusban egy nagyot Arénáznak

Majka & Curtis: márciusban egy nagyot Arénáznak

Számos telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Újpesten megint áll a bál!

Újpesten megint áll a bál!

Augusztus vége már évek óta hagyományosan az Újpesti Napok jegyében telik a főváros negyedik kerületében. A négyes szám jegyében négy napig tartó fesztiválon hazai sztárfellépők mellett számtalan érdekes programmal várják a szervezők a kicsiket és nagyokat egyaránt.
 
 
Nehéz a BORdogságtól búcsút venni...

3 nap – 3 színpad – 25 borászat: Tolcsvai Borfesztivál​

Tokaj hegyalja szívében az önkormányzat 2004-ben szervezte meg először a helyi borok fesztiválját, azóta a néhány száz fős összejövetel több tízezres borünneppé nőtte ki magát.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek