Szécsi Pál 80

Lotfi Begi, Tarján Zsófi, Curtis és a Swing a la Django csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

2021/05/27  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra – a nem mindennapi ötletért pedig a Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.

A Swing à la Django, Lotfi Begi,Tarján Zsófi és Curtis csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

"Két éve egy fellépésre készítettünk az együttessel egy népzenei verziót a Gyémántból - ekkor jött a nagyobb projekt ötlete is, hogy csempésszünk bele egy kis elektronikát, rapet, és egy gyönyörű énekhangot" – mesélte Lombos Pál, a Swing à la Django alapítója.

Az elektro hangzást az ország top producerének, Lotfi Beginek köszönhetjük, a vokálért a Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője felel, míg a felvételnek extra löketet adó rapbetétet Curtis jegyzi. 

A nemrég Los Angeles Film Awards díjat nyert Jimy J. Hollywood rendezésében fantasztikus látványvilágú klip is forgott a közöshöz. A jeleneteket a Gödöllői Királyi Kastélyban vették fel.

 

A helyszínhez Lotfi Begit személyes szálak is kötik, hiszen a lemezlovas Gödöllőn nőtt fel, és ez az egyik kedvenc helye a városban. Kezdeményezésére április 25-én a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán tizenkét élvonalbeli dj adott egy-egy órás szette, amellyel ötmillió forintot gyűjtöttek össze a zeneipar bevétel nélkül maradt háttéremberei számára.

Aki pedig nem ismerné a csiszolatlan Gyémántot, íme:

 

Kimnowak, Gyémánt, Tarján Zsófi, Lotfi Begi, Curtis, Swing à la Django, Gödöllői Királyi Kastély

 

 

Szólj hozzá!


Innen Szép Nyerni: májusban érkezik az AWS új albuma, koncert a Parkban

Innen Szép Nyerni: májusban érkezik az AWS új...

Az új év új mérföldkövet is hoz a zenekarnak: május 10-én érkezik ötödik nagylemezük, mely egyben az első ebben a felállásban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.

SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
Új koncertek