Keresik a kámforrá vált Curtist

2020/11/02  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Egyelőre nem tudni, mi történhetett Curtissel, a TV2 egészen az élő műsor kezdetéig várt a rapperre, de Széki Attila nem érkezett meg a stúdióba, a csatorna szűk szavú közleménye szerint ezzel számára véget ért a Sztárban Sztár műsora.

Fotó: sorozatwiki

Napokig attól volt könnyes az ország szeme – mára már a nyugdíjas Schobert-házaspár itatja a magyar egereket –, hogy Curtis mekkorát ment a show-ban Zorán dalával. Érthető hát, hogy nagy várakozás előzte meg az újabb menetet, a rajongóknak azonban csalódniuk kellett.

Azóta mindenki Curtis után nyomoz, kiáltanak, ha valahol ő  – vagy a nevében bárki – lájkol valamit, fotókat elemeznek és ütik bottal a nyomát, találgatják, miért osztott meg Majka mécseses fotót (Mindenszentek és halottak napja környékén...).

Curtis legutóbb közzétett fotója alatt kerekednek az összeesküvés-elméletek: köztük van olyan, amely szerint a csatorna paterolta ki a  rappert, mások esküsznek arra, hogy Cuirtis belátta, nem odavaló, megint mások pedig respektálják, hogy ha nem tetszik valami neki, akkor nem csinálja.

A rajongók többsége pusztán aggódik, és ez a para talán még nagyobb lenne, ha Curtis-től totál idegen lenne a nem megjelenés, de nem az, éppen ezért reméljük, hogy a rapper – akinek a csillaga a tisztítókúra után is úgy haladt fölfele, mintha mi sem történt volna és még Majkával is kibékültek – jól van.


Via Blikk, Life.hu

 

 

Hiába várta 300 gyerek Curtist

 

Szuper voltál Miskolcon, ja, nem

 

Mindenkitől bocsánatot kér és elvonóra megy Curtis

 

 

 

 

 

Curtis, Sztárban sztár, show, eltűnés

 

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek