Keresik a kámforrá vált Curtist

2020/11/02  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Egyelőre nem tudni, mi történhetett Curtissel, a TV2 egészen az élő műsor kezdetéig várt a rapperre, de Széki Attila nem érkezett meg a stúdióba, a csatorna szűk szavú közleménye szerint ezzel számára véget ért a Sztárban Sztár műsora.

Fotó: sorozatwiki

Napokig attól volt könnyes az ország szeme – mára már a nyugdíjas Schobert-házaspár itatja a magyar egereket –, hogy Curtis mekkorát ment a show-ban Zorán dalával. Érthető hát, hogy nagy várakozás előzte meg az újabb menetet, a rajongóknak azonban csalódniuk kellett.

Azóta mindenki Curtis után nyomoz, kiáltanak, ha valahol ő  – vagy a nevében bárki – lájkol valamit, fotókat elemeznek és ütik bottal a nyomát, találgatják, miért osztott meg Majka mécseses fotót (Mindenszentek és halottak napja környékén...).

Curtis legutóbb közzétett fotója alatt kerekednek az összeesküvés-elméletek: köztük van olyan, amely szerint a csatorna paterolta ki a  rappert, mások esküsznek arra, hogy Cuirtis belátta, nem odavaló, megint mások pedig respektálják, hogy ha nem tetszik valami neki, akkor nem csinálja.

A rajongók többsége pusztán aggódik, és ez a para talán még nagyobb lenne, ha Curtis-től totál idegen lenne a nem megjelenés, de nem az, éppen ezért reméljük, hogy a rapper – akinek a csillaga a tisztítókúra után is úgy haladt fölfele, mintha mi sem történt volna és még Majkával is kibékültek – jól van.


Via Blikk, Life.hu

 

 

Hiába várta 300 gyerek Curtist

 

Szuper voltál Miskolcon, ja, nem

 

Mindenkitől bocsánatot kér és elvonóra megy Curtis

 

 

 

 

 

Curtis, Sztárban sztár, show, eltűnés

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek